Forum » Pomoč in nasveti » Težava pri sestavljanju računalnika
Težava pri sestavljanju računalnika

glaš ::
Torej fotru sem na starem računalniku (AMD Sempron 2600+, WinFast plata) zamenjal ohišje in vse je šlo brez problema, a zaustavilo se mi je pri priključitvi kabeljčkov od ohišja na matično ploščo (za vklop, reset, ...) Mi lahko prosim nekdo pove kaj moram kam priključit, ker sem pozabil poslikat kako je bilo preden sem razstavil in mi sedaj nikakor ne uspe zalaufat računalnika. Že v naprej hvala za pomoč. Prilagam še sliko:
- zavaroval slike: bluefish ()

glaš ::
Ej hvala Duhec, saj sem nekaj googlal pa mi ni uspelo najti,verejtno je tudi dejstvo, da se ne spoznam preveč na te plate in fotrovo sitnarjenje, ker je bil brez kompa malo pripomoglo, da sem spregledal. Knjigice za navodili pa nimam. Drugače pa komp že laufa, sem kar z izvijačem probal kateri konektoriji so pravi za vžig, reset. Bom pogledal po manualu še za ostalo. Sem pa zdaj še malo navil proceor in zdej laufa na 2000MHz :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5981 (4917) | svetetko |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 18109 (14232) | G_mAn |
» | grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23657 (22468) | LukaTCE |
» | hd 6850 ni slike na monitorjuOddelek: Strojna oprema | 2785 (2478) | Riff |
» | A si je že kdo sam sestavil (zmontiral) računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1881 (1255) | opeter |