Forum » Pomoč in nasveti » Samodejno odpiranje oken - netlog, fbook
Samodejno odpiranje oken - netlog, fbook
nakaza ::
Pozdravljeni,
Imam "idejo" zanima me ali obstaja program kateri bi odpiral okna mojih prijateljev na katerm izmed socialnih omrežij facebook, netlog...
Je to spolh možno v kaki bolj izi varianti? Oziroma kak način da odpira okna v omenjnenih omrežjih, samo da ni potrebno "na roko". Gre za to, da bi lahko neankrat odprl čim več vnešenih prijateljev in tudi njihovih prijateljev.
Potrebuje zaradi izpeljave projekta :)
Hvala za mnenja in odgovore.
Lp nakaza
Imam "idejo" zanima me ali obstaja program kateri bi odpiral okna mojih prijateljev na katerm izmed socialnih omrežij facebook, netlog...
Je to spolh možno v kaki bolj izi varianti? Oziroma kak način da odpira okna v omenjnenih omrežjih, samo da ni potrebno "na roko". Gre za to, da bi lahko neankrat odprl čim več vnešenih prijateljev in tudi njihovih prijateljev.
Potrebuje zaradi izpeljave projekta :)
Hvala za mnenja in odgovore.
Lp nakaza
- polepsal: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Man vs. dog poslediceOddelek: Loža | 5588 (4782) | Gandalfar |
» | 'Girls around me' letel iz AppStora, Foursquara (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 21112 (17792) | MrStein |
» | OneSwarm, varni bittorrent odjemalec za študenteOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7159 (5629) | Jupito |
» | Facebook poskrbel za besedo leta 2009 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5693 (4219) | CaqKa |
» | GAIM pomočOddelek: Programska oprema | 1170 (1034) | Tear_DR0P |