» »

Lepilni trak

Lepilni trak

Mercier ::

V novi mašini (strežnik, prostorno ohišje) je kablovje zlepljeno na razne stranice s selotejpom. Na strateških točkah so sicer plastične vezice - selotejp je vmes. Vseeno ne deluje baš sexi, pa odstopa že.

Razpeljano je sicer odlično, profesionalno, kišta je praktično prazna, zato izvedbe ne bi nič menjal. Bi pa menjal material.

Kaj rabim?

alien-w ::

Kupiš trak za pleskanje (samo ne tistega papirnatega, temveč plastičnega). Najboljši od od firme Tesa. Jest mam enga modrega, ki je še lep po vrhu in res dobro lepi, pa še če ga dol pobereš ne pusti skoraj nič lepila na površini.

msmiha ::

On srebren ko ga vidiš v filmih (z njim zalepijo usta, zvežejo roke...) je lep in močan. Zanima me kje se dobi tisti trak?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

alien-w ::

Ductape. Res je, ta se bols prime. Majo ga baje v Bauhausu ali v kaki drugi podobni trgovini.

Mercier ::

Tnx!

Sicer sem stvar rešil z vezicami (našel zadosti primernih lukenj na stranicah). Daj lahko fuzbal igramo s kišto. :D

Sploh pa, ko sem si malo bolje ogledal, sem našel nekaj "neprofesionalnosti", tako da sem speljal malo drugače. Namreč, direkt pred dvema ventilatorjema se je v vsej veličastni širini, raztezal IDE trak s CD-ja :|, za katerega sem zmotno mislil, da se ujema (je zvezan/zlepljen) s tistimi od diskov. Ta od CD-ja pa je sebično upal na boljšo klimo točno poleg njih. Sem mu dal vetra - ne.

daylight ::

msmiha: tisti srebrni trak je res ful dobr, k ga imam tud js.
dobis ga pa skor u vsaki trgovini. tudi na petrolu ga imajo. stane okol 2k (ga pride pa ful velika rola)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

sušilni stroj na pralni stroj?

Oddelek: Loža
132894 (2082) dxx
»

Označevanje(labeling) mrežnih kablov

Oddelek: Omrežja in internet
293545 (2143) Baja
»