» »

Android - katere aplikacije

Android - katere aplikacije

««
16 / 51
»»

Hexx ::

Blinder je izjavil:

paypal možno?

Also, at this time, PayPal is not an available payment option on Google Play for any type of content (apps, in-apps, books, movies or music).
https://support.google.com/googleplay/a...

Blinder ::

Hvala. Pa če kupiš in inštaliraš nek program, a je prenosljiv? Da se ga kupit preko PC in ga prenest z kakim google account na fon? Kako deluje sploh to..
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Okapi ::

Prijavljen moraš biti s svojim googlovim računom in lahko kupuješ s PCjem. Program potem vidiš na vseh svojih telefonih in tablicah in ga samo še namestiš.

O.

klinker ::

AndroidPIT ima paypal, ni pa lih vseh appov tam :)

HighBane ::

HighBane je izjavil:

Kateri app mi priporočaste za sms-je. Par sem jih z googla play dol potegnil, pa ni nič všeč. Iščem nekaj preprostega z gumbi:
"Nov SMS/MMS", "Prijeta sporočila", "Poslana sporočila", "Shranjena sporočila"(oz. osnutki), po možnosti še "Arhiv".
Lahko je tudi v angleščini. Pri trenutnih appih so vsa sporočila v isti mapi oz. pogovori , karkoli to je. Morda iščem na napačnem koncu ali pa sem spregledal kakšno nastavitev.

Anyone? Ali android ne loči med send/recieved? Sprobal sem chomp SMS, GO SMS, Handcent SMS

HighBane ::

HighBane je izjavil:

HighBane je izjavil:

Kateri app mi priporočaste za sms-je. Par sem jih z googla play dol potegnil, pa ni nič všeč. Iščem nekaj preprostega z gumbi:
"Nov SMS/MMS", "Prijeta sporočila", "Poslana sporočila", "Shranjena sporočila"(oz. osnutki), po možnosti še "Arhiv".
Lahko je tudi v angleščini. Pri trenutnih appih so vsa sporočila v isti mapi oz. pogovori , karkoli to je. Morda iščem na napačnem koncu ali pa sem spregledal kakšno nastavitev.

Anyone? Ali android ne loči med send/recieved? Sprobal sem chomp SMS, GO SMS, Handcent SMS

Sem našel: Pansi SMS, škoda da ima vrstico z oglasi

c00L3r ::

Za 3€ si lahko izklopiš oglase.

gasdani112 ::

ve mogoče katera aplikacija oz. program se uparablja za to stvar da nekaj napišeš potem se pa po ekranu napis premika

čuhalev ::

Kako dobim izpis vseh klicov neke določe številke?

Ok, našel sem Call Log Tools. Pozna še kdo kaj? Mi je pa čudno, da je za tako enostavno opravilo potrebno nalagati dodatno aplikacijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: čuhalev ()

Dober dan ::

Imam s3 lte. A se splača dat na telefon antivirus in katerega? Gledam noda in avasta.

Lonsarg ::

Izključno v tem primeru, če misliš nalagat aplikacije iz drugod kot iz marketa, kar se pa tako ali tako ne priporoča, sploh po zadnjih novicah o hudih ranljivostih, ki so v aplikacijah, ki se jih z neta lovda za Android.

Telefon sem komaj kupil in nanj ne nalagam nič. Edino naložil sem si gta vice city. Za probo sem instaliral avasta. Je sistem pregledal in ni nasel nič. Sedaj pa sem ga pobrisal. Verjetno to kar žre baterijo ane?

Lonsarg ::

Aktivno prižgan antivirus na Androidu nima kaj iskati, bodisi zazna aplikacijo, bodisi ne, za to je pa dovolj enkratni sken aplikacije, pač da ga prižgeš takrat, komkak .apk file kopiraš na telefon, preden inštaliraš. Market aplikacije so pa itak kontrolirano okolje in ne rabiš tega počet.

Tak da če ne boš .apk filov lovdal na telefon in od tam inštaliral lepo briši Avast.

Ne. Vse bom dol vlekel z marketa, avasta pa sem tudi že pobrisal. Samo gta sem si potegnil z neta ampak avast ni našel nič.
Zdaj imam winzip, nekaj iger,bs player, kingsoft office, tuneln radio, task manager (ampak ne vem kaj z njim počet), barcode scaner, chrome, flash player, flash light, Navigator navigacijo, teamwiever in skaype ter vremenska napoved. Mi še priporočate kakšen program?

BladE_ ::

Ta moment odstrani task killer, ker samo poslabša celotno delovanje sistema... Android je narejen tako, da sam zapira aplikacije, ko je to potrebno. Razne antivirusne zaščite tudi pobriši, ni potrebe po njih.

Vidim, da imaš tudi flash player, kar bi znalo pomeniti, da nimaš naložene zadnje nadgradnje. Flash player ni več podprt od ICS naprej razen, če si ročno namestil zadevo.

Winzip niti ne rabiš, BS player nadomestiš z MX player, glede navigacije priporočam Sygic(pobrskaj po travnikih), Dolphin browser namesto Chrome... Poglej si še... Alarm clock xtreme, ES file explorer(povežeš lahko z dropbox, gdrive itd), Odpiralni časi, EX dialer, Sidebar lite, Unified remote...

Sicer je pa samo stvar okusa, Android ima neskončno možnosti! :D
Akcija - Reakcija

Flash player sem dobil z njihove strani. Preko računalnika sem ga inštaliral. Potegnil sem zadnjo verzijo, ki je bila na voljo. Kaj pa je s Chromom? A ni v redu? Menije super, ker lahko uporabljam zaznamke iz računalnika. Hvala za nekaj dobrih programčkov. Edino dialerja ne bom menjaval, je stock kar super. Mogoče ve še kdo za kakšno super ozadje? Animacijsko ali karkoli?

Pismo, sem zadovoljen z nakupom... treba bo it po 64GB sd kartico.. :))

hobbit ::

Mene pa zanima, kaj naj naredim, da mi bo tel. sprejemal vizitke. Imam xcover2 Android 4.1.2....

in pa fotk preko mms-a mi tudi ne odpira.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hobbit ()

CaqKa ::

nanoleet ::

Katero aplikacijo za poslušat podcaste ob screen off? Vse kar sem do zdaj poskusil, mi pusti vklopljen zaslon - če ga pa sam zaklenem pa prekinem playback.

Mavrik ::

Am, nobena aplikacija tega ne bi smela pustiti.

Drugače meni najljubša je Pocket Casts, DoubleTwist je tudi ok.
The truth is rarely pure and never simple.

jaz tudi imam pocket casts.
drugače pa ima dogg catcher brezplačni demo.

Konlov ::

Mene pa zanima, če se da naštimat, da bi bil za mobili prenos podatkov dostopen samo en program?

Verjetno se da, lahko poveš več?
Akcija - Reakcija

Gre za en GPS tracker na otrokovem mobitelu, kjer bi bil ostali prenos mobilnih podatkov izklopljen.

Najprej bo potreben root telefona(kateri model imaš?), potem je pa zadeva enostavna z recimo DroidWall.
Akcija - Reakcija

Nekateri so tudi brez root, ampak ne verjamem, da delajo v redu?

jaz imam lbe privacy guard za te zadeve... ampak glih ugotavljam da se nekatere aplikacije ne držijo tega da jim onemogočim net dostop...

black ice ::

Obstaja kakšna alternativa aplikaciji Fit Radio? Playliste so precej dobre, vendar velikokrat športam na lokacijah kjer ni nobenega signala ali je zelo šibek, aplikacija pa zahteva konstantno podatkovno povezavo, ker je buffer premajhen. Offline načina zaenkrat še nimajo implementiranega.

black ice ::

Našel nekaj podobnih aplikacij, če še koga zanima: klik
edit: vendar še vedno ni to kar iščem. Očitno bom moral ročno ustvariti playliste.

Zgodovina sprememb…

duque ::

obstaja kakšna aplikacija, ki naredi digitalno kopijo NFC kartice na telefon oz. da lahko uporabljam to kopijo kot NFC kartico.

npr. kopija Time&Space kartice na telefonu za jutranje štemplanje na uri.

mare4444 ::

mogoče kdo ve če obstaja program M-NAMIZNIK tudi za android?

cordoba ::

Mene zanima kje bi lahko dobil iptv aplikacijo? Na store je zginila...

Pithlit ::

Quickoffice je free. Če koga mika.
Life is as complicated as we make it...

menjalnik ::

Jaz bi pa rabil kakšen dober program za print screene na telefonu z androidom delat, pa da je zastonj(Galaxy Ace)

c00L3r ::

Za Android 4.x je to podrto, držiš power + volumeUp se mi zdi. Za starejše, pa rabiš root in en screenshot app iz market-a.

r3dkv1c4 ::

c00L3r je izjavil:

Za Android 4.x je to podrto, držiš power + volumeUp se mi zdi. Za starejše, pa rabiš root in en screenshot app iz market-a.

da te popravim, samo power button drzis 2 sekundi in ti ponudi to opcijo

Dosan ::

r3dkv1c4 je izjavil:

c00L3r je izjavil:

da te popravim, samo power button drzis 2 sekundi in ti ponudi to opcijo

Ne, rabiš power + volumeDown, vsaj na stock android je tako.

No, da potem še jaz potrdim... oba načina sta možna ampak na novejših verzijah Androida je ponavadi opcija, ki jo je omenil @c00l3r.
Akcija - Reakcija

ttommy ::

Na ICS je samo Power+ Volume Down, na JB pa držiš Power gumb 2 sekundi, pa ti pokaže opcije, med drugim tudi Ustvari posnetek zaslona, lahko pa narediš screenshot tudi z opcijo od ICS.
Gamer

Dosan ::

ttommy na katerem telefonu dobiš to opcijo samo z power button? Jaz sem na stock 4.3 nexus pa tega nimam.

BladE_ je izjavil:

No, da potem še jaz potrdim... oba načina sta možna ampak na novejših verzijah Androida je ponavadi opcija, ki jo je omenil @c00l3r.
Akcija - Reakcija

Dosan je izjavil:

ttommy na katerem telefonu dobiš to opcijo samo z power button? Jaz sem na stock 4.3 nexus pa tega nimam.

experia go z JB

pa še nekaj me zanima, če ima kdo od vas podobno težavo in sicer, medtem ko uporabljam kamero in me recimo kdo pokliče ali pa med snemanjem zaklenem zaslon(power button), mi snemanje prekine.Je kakšna rešitev, da se to ne bi dogajalo?

AlienRR ::

Obstaja kak koledar v tej obliki;
https://lh3.ggpht.com/Vr9WmPdJ_ukJoJIGZ...

ki ne rabi povezave in ne gnjavi z računi pa sinhronizacijo?
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.

AlienRR ::

AlienRR je izjavil:

Obstaja kak koledar v tej obliki;
https://lh3.ggpht.com/Vr9WmPdJ_ukJoJIGZ...

ki ne rabi povezave in ne gnjavi z računi pa sinhronizacijo?

Fix'd
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.

ann ::

imam samsung s4 mini in imam nekakšen problem z že naloženim programom za predvajanje muske (glasba) - tak moder okrogel znakec z zeleno noto. Uporabljam app mp3 youtube dowloader in vedno ko naložim musko dol mi je ne najde na telefonu v tem predvajalniku niti v app Glasba play (oranzne slusalke). Me pa zanima če ve kdo kaj bi lahko bilo narobe in kateri program uporabljate vi, da vam predvaja musko, vam ne vzame veliko baterije in vam avtomatsko louda komade v ta program? hvala.

Probaj MortPlayer, meni najboljši...
Akcija - Reakcija

Pinzl ::

A pa obstaja kakšna alpikacija ki bi ti merila kvaliteteo siganala večih operaterjev hkrati? Torej da bi mi sama npr.24 ur spremljala signal vseh 3 operaterjev in potem v log izpisala kateri operater je imel "najboljši" signal?

tole poglej: https://play.google.com/store/search?q=...

jaz sem imel tole kar mi je na heatmapu pokazalo akumulirane podatke vseh userjev s to aplikacijo. https://play.google.com/store/apps/deta...

Pinzl ::

CaqKa hvala, open signal bo mislim da to kar iščem.
««
16 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)

Oddelek: Mobilne tehnologije
258064 (1008) marS
»

Obupno počasen Android

409547 (8227) joze67
»

Migracija na nov Android telefon

4012344 (7613) BladE_
»

Spam kot notifications na androidu