» »

Android - katere aplikacije

Android - katere aplikacije

««
17 / 51
»»

woman ::

Nekaj zanimivih aplikacij, mogoče jih kdo še ne pozna, vsaj ne vseh. 8-)

mtdr ::

Mogoce koga zanima:

Jaz študent, slovenska android aplikacija, ki ti pomaga pri iskanju, beleženju in pregledu študentskega dela.

Jaz student na google play!

Aplikacija, je se vedno v fazi testiranja, zato vsak feedback dobrodosel.;)

Jst ::

Iščem aplikacijo, v katero vpišeš besedo, aplikacija ti jo pa izgovori v angleščini. Simple, ampak jaz ne najdem.

Če android aplikacije ni, potem je možnosti tudi spletna stran, ki bi ponujala to funkcionalnost.

Dictionary strani delajo pa tako, da vpišeš besedo, nato ti izpiše pomen(e), na vrhu strani imaš pa možnost "listen to." Jaz bi rabil pa samo izgovorjavo.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

popster ::

Iščem aplikacijo, v katero vpišeš besedo, aplikacija ti jo pa izgovori v angleščini. Simple, ampak jaz ne najdem.

"text to speech" se rece temu

Jst ::

Vse, kar sem našel, imajo samo Google TTS Engine. Jaz bi rad, da imajo več različnih pogonov. Pa tudi več nastavitev, recimo Texas stil,...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Rast ::

Prosim za pomoč, nasvet! Po posodobitvi mojega S4 na 4.3 (mobitel) se mi google play ne ponudi vč posodobitve aplikacije Hangouts iz moje obstoječe verzije 1.2 na najnovejšo verzijo 2.0. Do sedaj se je vedno posodobilo, pa tudi druge aplikacije se normalno posodabljajo.
Kaj za vraga je narobe ?

Hvala in LP

BladE_ ::

Visit Settings > Apps on your device
View All apps
Select the Google Play store app, and then tap Clear data and Clear cache.
Then, select Download manager and tap Clear data and Clear cache.

Še tole malo preberi, če ti kaj pomaga...
Akcija - Reakcija

Hvala za odgovor, ampak ne pomaga. Sem počistil vse podatke, se odjavil in prijavil na hangouts, telefonska številka je potrjena, vse ostale aplikacije čepo ponudi in ažurira, hangouts pa ne...

Engineer_ ::

izbriši aplikacijo na to pa še ročno pobriši vse njene ostanke preko računalnika. Tako na telefonu kot na sd kartici. morda bo pomagalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Engineer_ ()

Sem tudi že brisal na klasičen način, odstrani samo posodobitve, potem ponudi update in spet mi jo spravi na verzijo 1,2 namesto na 2.0. Bom probal še na ta način kot predlagaš...hvala!

Mavrik ::

Lahko pa preprosto nisi več v stage rollout bracketu in boš par dni še moral počakat preden ti Play Store spusti update čez.
The truth is rarely pure and never simple.

Mavrik, imel si prav, danes se mi je posodobil Hanngouts, očitno je bilo potrebno samo počakati. Jaz sem se pa že nerviral, kaj je narobe in vse sorte probaval. Namreč, kolega, ki ima S3 je posodobitev dobil že pred tednom, pa sem mislil...
Hvala vsem še enkrat!

francek1 ::

Je kdo mogoče naletel na aplikacijo, ki po določenem času delovanja telefona le tega izklopi? Cilj mi je, da mi mulo ne igra igric predolgo.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

WaterBoy ::

Katero navigacijo pa uporabljate na telefonih. Dobro je da ima offline mape

Hexx ::

Waze je dobr

matija14 ::

Js mam iGO in je super.

ducky ::

iGo s TOPMAP zemljevidi ima daleč najboljšo pokritost Slovenije oz. Balkana, za bolj severno/zahodno pa zemljevidi od Navteq.

Tomson ::

Najboljšo pokritost Slovenije mislim da ima Navigon, ki uporablja Garmin mape, za balkan pa kot rečeno iGO z TopMap zemljevidi ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

nkgacm ::

LP
A mi lahko kdo pove z katerimi aplikacijami se da najčažje urejati teme ( ikone, ozadja, splošna oblika, zakljenjen zaslon ipd). Neke stvari sem si z Google playa naložil vendar mi zadeva nekako ni uspela. Prosil bi če kdo ve za kako stran z toutorialom ali how to. Hvala

Tomson ::

Če si želiš malo večjih sprememb (na bolje seveda) začni s kakšnim NOVA Launcherjem ali GO Launcherjem - je na voljo preko 10.000 tem, pa dokaj simple je, sicer pa je za ozadja in zvoke dobra zadeva ZEDGE.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Obstaja aplikacija ki bi omogočala sledeče: Na telefonu imam par igric in če se jih naveličam, da bi mi shranila obstoječe stanje v igri (shrani napredek v igri na naprimer dropbox ali podobno) in da jaz lahko potem igro zbrišem z telefona in če začnem pogrešati igro, jo nazaj inštaliram, skopiram ta backup nekako noter in lahko nadaljujem

Mogoče čudno napisano :)

hvala :)

mare4444 ::

zanima me če se splača rootat tablico samo zato da lahko uporabljam poweramp in adaway aplikaciji? imam nexus7.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mare4444 ()

PINki ::

WaterBoy je izjavil:

Obstaja aplikacija ki bi omogočala sledeče: Na telefonu imam par igric in če se jih naveličam, da bi mi shranila obstoječe stanje v igri (shrani napredek v igri na naprimer dropbox ali podobno) in da jaz lahko potem igro zbrišem z telefona in če začnem pogrešati igro, jo nazaj inštaliram, skopiram ta backup nekako noter in lahko nadaljujem

Mogoče čudno napisano :)

hvala :)
Titanium backup

Hvala, obstaja kaj za nerootane telefone?

PINki ::

Ugibam, da se tega ne da brez roota...

Tega sem se tuudi jaz bal. Hvala za trud :)

menjalnik ::

Je kakšen res dober App killer na Google Play, pa da mi ne ugasne budilke? :)

RejZoR ::

A mogoče kdo ve za kakšen app, ki bi zaznal, da neka aplikacija v zelo kratkem času požre preveč baterije in te na to opozori oz avtomatično ubije aplikacijo?

Ker mi gre res na jetra, da se telefon v 15 minutah iz ~80% sprazne na 15%, ko mi je ležal na mizi. Neki se mu je sfuzlalo in mi je nek app požrl celo baterijo in se skor stopil od vročine. Zdej ker ene aplikacije to počnejo normalno (npr igre) bi bilo fajn, če ima program whitelisting, kjer bi takim aplikacijam dovolil da delujejo brez omejitev in opozoril. Kar ne uspem najti takega programa, ker mi najde vse drugo samo to ne.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Root potem pa Greenify in pa Wakelock Detector...
Akcija - Reakcija

SimplTech ::

Iščem predloge za enostavno aplikacijo, ki bi ponoči izklopila prenos podatkov/WLAN in po možnosti znižala glasnost zvonenja.

Obstaja kakšna preverjena rešitev? Google je poln predlogov, a je vsega preprosto preveč in vsak hvali svojo.

skyline ::

nanoleet ::

Map ::

A obsataja kaj, da se da pogovarjat med vožnjo s kolesom? Recimo s kolegi se vozmo pa se zaradi prometa ne peljemo skupaj, pa še glasno je in se je težko pogovarjat itd., s slušalkami pa bi blo čist kul. Pa mora delat brez interneta, najraje bluetooth ali wi-fi direct. Obstaja nekaj walkie-talkie aplikacij, ampak moraš držat gumb med govorom pa še po slušalkah ne dela, rabil bi pa brez tega gumba pa za slušalke.

Pithlit ::

SimplTech je izjavil:

Iščem predloge za enostavno aplikacijo, ki bi ponoči izklopila prenos podatkov/WLAN in po možnosti znižala glasnost zvonenja.

Obstaja kakšna preverjena rešitev? Google je poln predlogov, a je vsega preprosto preveč in vsak hvali svojo.

NFC - simpl ko pasulj... pa za vsako okolje (spalnica, dnevna, avto, šiht...) si lahko svojo 'značko' sprogramiraš.
Life is as complicated as we make it...

knesz ::

Map je izjavil:

http://www.janustrade.si/index.php/podp...

Ne priporočam. Dela samo s samsung telefoni/napravami. Imam, preverjeno ne dela z Nexus 4/5.

Zagotovo? Namreč poznam ljudi, ki imajo LGje in Sony pa dela. Si imel naloženo Samsung TecTiles aplikacijo in vklopljen NFC?

SimplTech ::

Hvala vsem za predloge. Bom preučil.

@Pithlit: dobra ideja, a žal imam bolj osnovni telefon, ki pa ne podpira NFC-ja.

Pithlit ::

SimplTech je izjavil:

@Pithlit: dobra ideja, a žal imam bolj osnovni telefon, ki pa ne podpira NFC-ja.

Pol pa mislim da ne bo šlo (sicer se mogoče motim) :P

Za programske rešitve pa na žalost ne vem. NFC je odstranil to potrebo.
Life is as complicated as we make it...

menjalnik ::

Živjo, na tablici bi imel rad aplikacijo za progrqmiranje jave pa sem dal dol program Aide in takoj ko poženem aplikacijo ki sem jo napisal jo "gradi" se zadeva sesuje in me vrže nazaj v editor, je še kakšna dobra zadeva

Milanista ::

aplikacije ki jih uporabljam na mojem s4:
nova launcher
countdown widget
battery solo widget
android weather
MX Player
photo squarer
PicCollage
slider widget
dolphn browser
long shadow icon pack
ce koga zanima kaki namen ma katera aplikacija pa naj samo vprasa :)

Pithlit je izjavil:

SimplTech je izjavil:

NFC - simpl ko pasulj... pa za vsako okolje (spalnica, dnevna, avto, šiht...) si lahko svojo 'značko' sprogramiraš.

Kje priporočaš nakup NFC značkic. Programeljivih seveda :)

Egidij88 ::

Na mojega N4 sem naložil Themer. Owner ima kanal na tubi - mycolorscreen. Stvar je totalno badass. Sicer se poveča poraba RAM-a in baterije, ampak takšni telefoni so za nucati.

xandros ::

Epub reader za androida.
Z funkcijo, da si lahko potegnem na napravo preko dropbox,webdav...

Kaj predlagate?

Dosan ::

https://play.google.com/store/apps/deta...

Lahko si pa dobiš apk od Play Books aplikacije, ki sedaj podpira nalaganje lastnih knjig v googlov cloud. Recimo odpreš dropbox na deviceu, klikneš na izbrano knjigo in dobiš popup s čem odpreti ta fajl in ena izmed možnosti bo "upload to Play Books" - lahko si narediš svojo knjižnico, ki bo v celoti vedno dostopna preko te aplikacije, imaš pa seveda tudi opcijo da si določene knjige shraniš na device. Play Books je pa sam po sebi simpl in zelo lep reader če ne rabiš kakšnih zelo eksotičnih opcij.

Vitamin-B ::

A ve kdo za kako budilko (android applikacijo), pri kateri lahko določiš čas dremeža, takrat ko klikneš snooze gumb (tj. zjutraj zazvoni budilka, ti pritisneš snooze, nato te telefon vpraša kako dolgo).

Že nekaj časa iščem pa ne najdem.

Zgodovina sprememb…

Sicer te funkcije nima ampak Alarm Clock Xtreme zmaga med budilkami(vsaj zame)...
Akcija - Reakcija

Egidij88 ::

Hotword detection. Uporablja sploh kdo tole?

Vitamin-B ::

BladE_ je izjavil:

Sicer te funkcije nima ampak Alarm Clock Xtreme zmaga med budilkami(vsaj zame)...

To tudi sam uporabljam, ampak bi res rad eno budilko, ki ima to funkcijo. Tako sem imel na symbianu in sem se navadil, da določim snooze time glede na uro in utrujenost :P

Box clodu, ko se prijaviš s telefonm dobiš 50GB free prostora for life...
Akcija - Reakcija
««
17 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)

Oddelek: Mobilne tehnologije
258064 (1008) marS
»

Obupno počasen Android

409547 (8227) joze67
»

Migracija na nov Android telefon

4012344 (7613) BladE_
»

Spam kot notifications na androidu