» »

Android - katere aplikacije

Android - katere aplikacije

««
14 / 51
»»

skyline ::

Settings > About.

miraldi ::

A to je to 4.0.4 imam telefon Xperia Ray. Je kaj novejšega boljšega za telefon? V nastavitvah pod posodobitve pravi, da ne.
Rad bi ga malo pohitril, ker se mu občasno pozna samo eno jederni CPU. Obstaja kakšna možnost razen rootanja?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

Lynxfox ::

To je to ja, zadnja možna posodobitev. Pohitril pa te zadeve kaj dosti ne boš brez custom roma, kar pa ni pametna ideja zate.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Lynxfox ()

miraldi ::

Ok. Rootat res nemislim fona, da ga nebom zj*bu.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

CaqKa ::

miraldi je izjavil:

A to je to 4.0.4 imam telefon Xperia Ray. Je kaj novejšega boljšega za telefon? V nastavitvah pod posodobitve pravi, da ne.
Rad bi ga malo pohitril, ker se mu občasno pozna samo eno jederni CPU. Obstaja kakšna možnost razen rootanja?

factory reset.
pa tistih aplikacij ki jih nisi uporabljal več ne nameščaj.

WaterBoy ::

Imam problem z eno izmed aplikacij. Uporabljam aCalendar in mi sinhronizacija neki čudno dela. Če ustvarim zaznamek v google colendarju se mi sinhronizira tudi na telefonu, vendar pa če ustvarim zapis v telefonu v aColendarju se noče pojaviti v google kolendarju

Za vsako pomoč se zahvaljujem

Ijoj kakšno predpotopno stvar imaš to. Preizkusi kakšno drugo aplikacijo če ti tam dela vnos s telefona.

Tale je vredu (pa lepši):

https://play.google.com/store/apps/deta.....

Zaphod_B75 ::

Ali pa začni uporabljat Jorte Calendar. Vsaj meni najboljši koledar za android.

https://play.google.com/store/apps/deta...

Tole je še vedno stuck in GB vodah =/ pa cluttered as fuck

popster ::

Ali pa začni uporabljat Jorte Calendar. Vsaj meni najboljši koledar za android.
obstaja kak kolendar da imaš lahko slovenske praznike not?

WaterBoy ::

Hvala. Sem si inštaliral DigiCal in sedaj dela :D

BladE_ ::

Če se koledar lahko sinhronizira z Google koledarjem potem lahko ima... v Google koledarju enostavno vklopiš opcijo "prazniki v Sloveniji" in potem še v koledarju na napravi...
Akcija - Reakcija

Pithlit ::

BladE_ je izjavil:

v Google koledarju enostavno vklopiš opcijo "prazniki v Sloveniji"

Elaborate please.
Life is as complicated as we make it...

https://support.google.com/calendar/ans...

Greš na kompu v Google koledar in imaš na levi "Other calendars". Klikneš puščico zraven, dobiš meni in izbereš "Browse interesting calendars". Ko si enkrat na seznamu teh koledarjev izbereš kar hočeš in klikneš "Subscribe" na desni.

To že. Ampak 'slovenian holidays' ni tam.

Hmm pa res. Jaz ga imam že leta pa zdaj ne vem kako sem prišla do njega.

Edit: spremeni jezik v slovenščino, dodaj koledar in prestavi nazaj na angleščino.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Lynxfox ()

Hvala. (torej ni ravno tako preprosto :P )

Načeloma je simpl, sam kaj ko nas vsi tretirajo kot third world country kjer zgleda noben ne zna angleško.

CaqKa ::

bolano je že to da to sploh skrijejo...
jaz imam še dodat sunset in sunrise, pa lunine mene in vreme.

Beautiful Widgets že ma to, tko da je mal redundant. Zame.

c00L3r ::

Odpri ta link na PC-ju in desno spodaj klikni na +Google Koledar. Dodalo ti bo praznike v tvoj koledar:
google calendar slovenski prazniki

errhec ::

Zanima me če obstaja kakšna aplikacija ali hack,ki bi omogočila da je vedno vključen "haptic feedback", se pravi da telefon zavibrira vedno ko se dotaknem zaslona. ( ICS )
Sedaj mi vibrira le na hardware tipkah in na določenih programih ( tipkovnica.. )
V mislih pa imam nekaj podobnega kot ko se v razvijalskih nastavitvah omogoči da vedno pokaže kje je bil dotik.
dd

Jst ::

Za takšne stvari imaš XDA. Mogoče je funkcija vendor specific, ali celo za vsak model drugačna. Jaz sem iskal ravno obratno zadevo - da mi haptic feedback čisto izključi, pa nisem našel zadeve, ki bi delovala. Poglej za kakšen ROM Manager in podobne.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

menjalnik ::

Zdravo, iščem nekaj programov, ki bi jih imel

1. Pisarniški paket, katerega priporočate?
2. Program, ki predvaja filme in zraven tudi podnapise?
3. Program na katerem nastavljaš zvok(rock, jazz...base) na računalniku imam nameščen idt audio, za androide pa ne poznam.
4. Ali ostaja kak flash player za androide, ker mi ne delajo vsi filmčki na youtube

Hvala za pomoč

errhec ::

Jst je izjavil:

Za takšne stvari imaš XDA. Mogoče je funkcija vendor specific, ali celo za vsak model drugačna. Jaz sem iskal ravno obratno zadevo - da mi haptic feedback čisto izključi, pa nisem našel zadeve, ki bi delovala. Poglej za kakšen ROM Manager in podobne.

Kateri android in kje ti vibrira.

Ponavadi se da vse izklopit.
dd

Jah jaz imam vse izklopljeno. V JB --> Settings --> sound --> čisto spodaj. Za tipkovnico sem morala pa v nastavitvah tipkovnice žokat (slideit keyboard).

Vajenc ::

menjalnik je izjavil:

Zdravo, iščem nekaj programov, ki bi jih imel

1. Pisarniški paket, katerega priporočate?
2. Program, ki predvaja filme in zraven tudi podnapise?
3. Program na katerem nastavljaš zvok(rock, jazz...base) na računalniku imam nameščen idt audio, za androide pa ne poznam.
4. Ali ostaja kak flash player za androide, ker mi ne delajo vsi filmčki na youtube
Hvala za pomoč

1. Kingsoft office
2. BS Player free
3. DPS Manager
4. Youtube aplikacija?
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

menjalnik ::

Hvala vajenc sem namestil, razenbza zvok sem že drugega našel

Halfdead987 ::

Za video je mogoče še boljša alternativa MX Video Player:)

c00L3r ::

RockPlayer je tudi kar dober.

Jst ::

>Kateri android in kje ti vibrira.

HTC One X; recimo kakšne aplikacije. Ni system wide nastavitve, ki bi jo vse aplikacije upoštevale.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

ru7 ::

Mogoče ni prava tema, samo danes je "free" izvirni Carmageddon predelan na playu. Tisti z napisom *PROMO* če komu pomaga

Pinzl ::

Ali kdo pozna app ali pa sms app ki bi go prejemnik prejme sms telefon zavibriral, da mi ni treba čakat če se pojavi kljukica o prejemu. Ena takih je Handcent, vendar zadnje časa mi zafrkava.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Pinzl ()

Ramon dekers ::

Katero aplikacijo, da bom imel kontrolo nad delovanjem aplikacij v ozadju, izklopom wifija v sleepu...

BladE_ ::

Greenify *ROOT* za kontrolo aplikacij v ozadju... Izklop WiFija v spanju mislim, da omogoča že sam Android, lahko pa uporabiš JuiceDefender ali Tasker.... oba plačljiva ampak vredna parih € ali pa najdi "brezplačno" opcijo...
Akcija - Reakcija

Anney ::

Za wifi lahko uporabiš Battery saver, meni delo opravlja odlično.

https://play.google.com/store/apps/deta....

kmetek ::

Želja: premik licence, kupljene aplikacije iz enega gmail računa na drugega?
Je možno?

Smotan sem bil, ko sem kupoval aplikacije, da nisem na 1 račun.

Ramon dekers ::

Anney je izjavil:

Nič pametnega. Vse plačljivo, kar je uporabno. Sicer vem, da je samo par evrov ampak nevem zakaj hudiča ne morejo narediti zadevo ko grem ven, da se mi aplikacija zapre. Moj naslednji smart phone, definitivno lumia.

Greenify root pa potrebuje root telefona, kar pa se mi ne da ukvarjati s tem.

PARTyZAN ::

Android ni dovolj prilagodljiv zate, WP bo pa kul?

Smeh.

Ramon dekers je izjavil:

Anney je izjavil:

Nič pametnega. Vse plačljivo, kar je uporabno. Sicer vem, da je samo par evrov ampak nevem zakaj hudiča ne morejo narediti zadevo ko grem ven, da se mi aplikacija zapre. Moj naslednji smart phone, definitivno lumia.

Če greš z "back" ven se aplikacija načeloma zapre...

Vajenc ::

Vzame ti manj kot 10 min z vštetim časom za branje navodil in downloadom datotek ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

mjolnir ::

Ker boš z root-om telefona imel toliko dela ane? :|

Android ni dovolj prilagodljiv zate, WP bo pa kul?

Smeh.

Moje misli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mjolnir ()

denabiker ::

A je mogoče kakšna tuja aplikacija z widgetom bolj točna za Slovenijo kakor naši podatki od ARSO? Od kod pobirajo podatke ti tuji kot so recimo accuweather itd?

Jaz sem zelo razočaran od naših ARSO, tako zgrešene napovedi, da mi slabo pride, spet danes - včeraj zvečer sem gledal napoved za naš del in je bilo prikazano na sliki dopoldne brez padavin, popoldne dež. No, zgodaj zjutraj pa je že bil dež in tudi dopoldne je bil dež.
Letos sem dosti planiral in gledal na vreme in je več kot polovična zgrešenost. Preverjeno tudi na njihovi strani. Katastrofa!

roCkY ::

Noben model ni zadovoljivo točen vkolkor si tolko odvisen od vremena,da bi bilo idealno imeti vsaj na 2 uri ali bolje na uro točno predvsem začetek in trajanje padavin. Pogledat jih je trba več in si glede na celoto ustvarit sliko.
Za danes je praktično vse falilo za cca. 6 ur za osrednjo SLO. Gledam pa redno 5-7 strani. Na androidu nič. Le kompletne zadeve prek browserja. Za naslednjih 6-12-36 ur je še najbolj točen Avstrijski "ZAMG", ki pa tudi sem in tja krepko mim pihne.
Za SLO izvedbo Aladina pa imam občutek da je bil v letih 2006-9 bolj natančen kot je sedaj. V našem koncu je sicer tedaj risal nekaj več padavin a sedaj jih bistveno premalo in vsaj na občutek veliko manj terminsko natančno.

Bellzmet ::

Hm meni se zdi ARSO dokaj zanesljiv in OK, boljšega po moje ni, ker so njihove napovedi prav za Slovenijo.

Aja drugale pa je aplikacija Dež (Android), ki vleče direkt iz Arso podatke.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellzmet ()

roCkY ::

Arso je nekako osnova za SLO vsekakor. A Aladin je manj točen kot avstrijski.
Na androidu imam sice nameščen Accuweather a ga ne uporabljam, ker grem raje na WWW (tudi na telefonu).

Odvisno kako natančno vreme rabiš.
Meni je kot rečeno pomembno v uro natančno zaradi dnevnih dejavnosi zunaj, količina padavin terminsko zaradi planiranja namajkanja, ...
Napovedi so veliko manj zanesljive kot bi si želel oz. bi jih potreboval za optimalno delo.
Za povprečnega prebivalca, ki hodi v šolo ali ima delo pod streho pa je zadeva dokaj OK. Če te recimo parkrat letno na biciklu dež dobi pa se tudi ne boš stopil.

woman ::

Kateri je dober program za sms-e? Želela bi meti posebej prejete in posebej poslane, želela bi sporočilo o dostavi (ne potrditev prejemnika, le zvočni signal, da je sporočilo dostavljeno), kako lahko shranim sms-e?
Privzeti Android program mi ni všeč, instalirala sem Go SMS Pro, pa ni dosti boljši. Tudi plačala bi nekaj evrov, če bi vedela, kateri je ok. Kakšna ideja?
In katera tipkovnica je dobra? Cel kup sem jih že preizkusila, pa mi nobena (razen mogoče Swift Key, ki je plačljiva) ni všeč.
Saj vem predolgo sem imela klasičen mobitel (več kot 10 let, od samega začetka) in zdaj kar težko "prešaltam", čeprav bi zelo rada.
Hvala za ideje. :)

urbybaby ::

"Kateri je dober program za sms-e? Želela bi meti posebej prejete in posebej poslane, želela bi sporočilo o dostavi (ne potrditev prejemnika, le zvočni signal, da je sporočilo dostavljeno), kako lahko shranim sms-e?"

Chomp SMS in pa SMS backup+

gendale ::

meni je najljubši sms program handcent + ena od halloween tem, tipkovnica swiftkey (kar se mene tiče je vredna svoje cene, še posebej čez čas ko se nauči tvojih besed)

za backup smsov maš pa kot je urbybaby napisu sms backup+ (samo izklopi da ti dela tud backup logov klicev, če ne boš mela mail poln tega sranja)
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

DuleKrtola ::

tipkovnica swiftkey (kar se mene tiče je vredna svoje cene, še posebej čez čas ko se nauči tvojih besed)

Zadnje čase je swiftkey ratal precej težak. Na SGS2 včasih traja celo večnost, da se nariše
««
14 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)

Oddelek: Mobilne tehnologije
258063 (1007) marS
»

Obupno počasen Android

409544 (8224) joze67
»

Migracija na nov Android telefon

4012344 (7613) BladE_
»

Spam kot notifications na androidu