» »

Android - katere aplikacije

Android - katere aplikacije

««
22 / 52
»»

broken/link ::

jp, učenje ima super narejeno, sam recimo tipkam brez šumnikov, in sem prav presenečen, kako hitro se nauči teh besed.

kot je pa že @DUleKrtola omeni, največji plus, ki ga ima swifkey tipkovnica pa so posebni znaki nad črkami. v nastavitvah si nastaviš "dolgi klik" (sam ga imam nastavljenega na cca 200ms), in ko držiš tipko, se ti prikaže znak oz pri nekaterih črkah imaš več znakov. na tak način recimo tudi zelo hitro čžš-je dobiš, pa vse oklepaje, zaklepaje, ločila,... skratka ko se enkrat navadiš na switkey, ga ne zamenjaš več :)

oemdzi ::

Ali za android sploh obstaja kakšen net limitter, kjer bi lahko omejil hitrost interneta recimo na 100kbs ?
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

black ice ::

Lahko nastaviš omejitev prenosa podatkov.

klinker ::

oemdzi je izjavil:

Ali za android sploh obstaja kakšen net limitter, kjer bi lahko omejil hitrost interneta recimo na 100kbs ?

Zakaj bi sploh to pocel???8-O

Jerry000 ::

Kako lahko imam 2 jezika na swift key? Imam označeno SLO in AND, vendar uporabljam lahko samo eno...brat ima isti program, iste nastavitve in ima opcijo na presledku za menjavo jezikov, meni pa tega ne prikaže :(

Mavrik ::

Ja lahko imaš jezika. Nič ti ni treba preklapljati, kar tipkaj ko imaš oba aktivirana.
The truth is rarely pure and never simple.

oemdzi ::

klinker je izjavil:

oemdzi je izjavil:

Zakaj bi sploh to pocel???8-O

Za diplomo testiram določene aplikacije in rabim stabilno hitrost, ki je vedno enaka. Sicer pa bi lahko kdo kaj takega tudi potreboval iz istega razloga kot na namiznem računalniku in to je, da ne zabiješ cele linije preostalim ljudem v bajti, ko nalagaš kaj večjega...

No nima veze, sem rešil stvar preko hotspota na laptopu, kjer sem uporabil desktop netlimiter in nastavil željeno hitrost.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Mavrik je izjavil:

Ja lahko imaš jezika. Nič ti ni treba preklapljati, kar tipkaj ko imaš oba aktivirana.

Ne morem, ker ko slovensko tipkam je use OK, potem pa tipkam po angleško mi pa po slovensko konča besedo (autocorrect). Zato mislim preklop med jeziki kot ima to brat na space. Ne vem pa zakaj ima on to jaz pa ne...on ima SLO in ANG jezik kot jaz, njemu prikaže men pa ne

menjalnik ::

Ker se mi bo kmalu začela šola bi potreboval nek address. Rad bi imel predvsem opomnike za teste, urnik in neke vrste redovalnico kamor bi pisal svoje ocene, kaj uporabljate?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: menjalnik ()

Egidij88 ::

Jah, imaš milijon možnosti. Jaz za zapiske kar Keep uporabljam. Itak vse zapiske pišem iz telefona, mi zadostuje, kar je bolj kompliciranega (neke hardcore tabele...) pa verjetno in tako easy za uporabljati na 4" - 5" zadevci.

radmannsdorf ::

jaz za opomnike uporabljam Smooth calendar.
https://play.google.com/store/apps/deta...

Zgodovina sprememb…

Našel sem še eno Slovensko https://play.google.com/store/apps/deta...

knesz ::

radmannsdorf je izjavil:

Poizkusi any.do. Za moje pojme najboljša aplikacija do sedaj za organizacijo časa.

kpkp ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kpkp ()

Verma ::

Ali obstaja kakšna aplikacija oz. nastavitev v samem koledarju da bi lahko rojstne dneve iz FB sinhroniziral z koledarjem na telefonu ? Je pa telefon Samsung S4.

NejcSSD ::

Ja, pod nastavitve maš račune in tam vpišeš FB račun in maš možnosti sihronizacije
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Ja greš v koledar samega telefona in v nastavitvah imaš možnost prikazovanja pa izbereš, da prikazuje kontakte iz Facebooka. Jaz sem si to kar izklopil

Kaj največ uporabljate za office? Zdaj te aplikacije, ki nadomestijo Quickoffice, (Docs, Slides in Sheets) ti takoj, ko si online, potegnejo doc na Drive, kar mi ne diši preveč. Dobesedno ti vzame dokument, nimaš lokalne kopije ampak ga moraš potem pretočiti dol za offline. WPS sem še zraven inštaliral.

dr.Akula ::

@Egidij88 Kaj pa če pod Settings -> Accounts -> Google izklopiš sync?
ni podatka

Eh, zdaj prišel domov in se poigračkal.

- Ustvariš doc, ko si odrezan od netkov.
- Se pripneš, se uploada na drive. Če ni sync, pač ob refreshu ko odpreš drive.
- Na dokumentu imaš možnost "keep on device", še vedno odpreš brez netkov.
- Urejaš, potem se spet synca.

Torej uredu, ampak ne morem pa mu preprečiti, da ga sploh ne cukne gor. So pod Drivom pač te appi.

Sims ::

Pozdravljeni,

Ali je kak app, ki bi omogoča z enim klikom menjavo operaterja in nazaj? Recimo iz Tusmobil na Mobitel, to bi prej nastavil med katerima preklaplja ...

Najlepša hvala.

Lp.

BorutK-73 ::

Še komu pri zadnji verziji YouTube aplikacije ne dela nastavljanje kvalitete videa? Pri meni je stalno na 720p, na manj ne gre ali si pa ne zapomne ko greš v full screen pa še to samo za 480p. Mi je žal da sem šel posodabljat (update imam nastavljen na ročno).

Zajebal so tudi pri zadnji verziji Twitch aplikacije, ni več bližnjič za kvaliteto videa zgoraj desno;(,

dr.Akula ::

@BorutK-73 Ena možnost je da v Nastavitvah > Aplikacije; odstraniš update in na netu poiščeš apk prejšnje verzije.
ni podatka

Če še komu niso všeč nove verzije YouTube in Twitch-a:
http://www.apkhere.com/down/com.google....
http://www.apkhere.com/app/tv.twitch.an...

Za sms app sem naložil Textro. Zelo clean, prilagodljivo, group sms, prav new android look. :)

Bellzmet ::

Kateri app za nastavljanje zaslona: barve, kontrast,...na tablici?

N4m31355 ::

za sms mam text secure. kriptira smse, edina pomankljivost je da nima group smsa

wired ::

Egidij88 je izjavil:

Za sms app sem naložil Textro. Zelo clean, prilagodljivo, group sms, prav new android look. :)

Hvala za predlog, super zadeva!

Redorange ::

Program za snemanje pogovorov, s tem da lahko določim katero osebo naj snema, ketere ne?
Thx

vipavc ::

Išči v Google Play pod "calls recorder". Jih je veliko in gotovo ti bo kakšen vstrezal.

N4m31355 ::

vecina nima dostopa do speakerja in snema samo tvoj mic..

kpkp ::

dunda ::

kpkp je izjavil:

Če kdo želi testirati Nokia Here maps.

Sem malo že stestiral včeraj ;)
tukaj
https://www.kacnje.eu

klinker ::

Samo ce je sama aplikacija kot na WP je iGO vseeno precej boljsa izbira.
Bil pred kratkim malo po Evropi, pa sem za foro fural tako iGO z Here mapami kot Here Maps na Lumiji in je iGO bistveno boljsi pri iskanju raznih zadev.
Ne vem koji k ga ne izdajo uradno za vse Androide, bi ga kupu v trenutku ker je res najboljsa navigacija kar sem jih sprobal.

Meni je bil Here precej všeč (pa res nisem bil nikoli njihov pristaš :-)).
Načeloma pa najbolj prisegam na IGO in Route 66. Pa hkrati preklinjam, da IGO ni naprodaj, ker bi ga kupil. Tako imam licenčno le Sygic, ki pa je bolj tako tako. Saj kakšno stvar ima v redu, v splošnem pa je bolj nekaj srednjega. Soliden je tudi Google maps.

No, da ne zaidemo s teme - dobro je, da se bo pojavil tudi Here. Več konkurence, bolje bo za nas.

klemenSLO ::

radmannsdorf je izjavil:

Pure Calendar widget
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Sygic ni vredu GPS? Zanima keri je res dobr da najde kraj in te tut prpelje do ke:) (SLO in tujina. Pa da je offline tudi)

Jerry000 je izjavil:

Sygic ni vredu GPS? Zanima keri je res dobr da najde kraj in te tut prpelje do ke:) (SLO in tujina. Pa da je offline tudi)

Tole smo že stokrat obdelali v Android navigacija - katera? :)
The truth is rarely pure and never simple.

Mavrik je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Tole smo že stokrat obdelali v Android navigacija - katera? :)

Nisem na tekočem z to temo. Hvala

Jerry000 je izjavil:

Kot pravi Maveric - naj bo to v drugi temi ... sicer pa - IGO, Route 66 ...

Mavrik je premaknil sporočila v [HTC One X] Originalni ROM.

simnov ::

Kako izbrisati sliko ki je na tabličnem v galeriji v varnostnem kopiranju nikakor ne gre.

bobby ::

Nejcos je izjavil:

JST: Mene pa zanima, če pozna kdo kakšno aplikacijo, ki je "network meter", torej, da bi kazala trenutno hitrost prenosa gor/dol?

Odgovor na vprašanje:
Network Monitor Mini, pa še nastaviš si lahko vse zadeve( fonte da te toliko ne moti na zaslonu, vogal v katerem stoji napis, KByte ali KBit) zadeva je super

A imas tel rootan?
Ce ja, potem si namestis Xposed in pa v tem notri modul Network meter indikator.
Kako to zgleda, zgoraj desno v sliki je dl in ul v KB
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

IcyFox ::

Jst bi rabu nek app za downloadanje glasbe, pomembno je da lahko nqstavim kam downloada glasbo

PINki ::

Johnny76 ::

Katere aplikacije imate naložene, da vam telefon deluje hitreje?

nobene, razni boosting appi sam poslabšajo vse

Johnny76 je izjavil:

Čim manj aplikacij.
SD kartica je tudi lahko razlog za počasnejše delovanje.
Lahko tudi sprobaš kakšen launcher, meni se kar pozna pri hitrosti odpiranja proti default launcherju.
Imam pa cheap huawei telefon, ampak jaz ga imam samo za klicat, sms in dostopno točko če je potreba.

knesz ::

Johnny76 je izjavil:

Imam Nexus linijo (4 in 5).

Pithlit ::

A obstaja kaka pametna rešitev za zrcaljenje ekrana na drug android ali win8? Brez nakupa raznih chromecast stick-ov...
Life is as complicated as we make it...
««
22 / 52
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)

Oddelek: Mobilne tehnologije
258138 (1082) marS
»

Obupno počasen Android

409658 (8338) joze67
»

Migracija na nov Android telefon

4012461 (7730) BladE_
»

Spam kot notifications na androidu