Forum » Programiranje » 'set' object is not callable
'set' object is not callable
Isotropic ::
db['nodes'].append([int(temp[0]), float(temp[1]), float(temp[2]), float(temp[3])]) TypeError: 'set' object is not callable
ce dam pa search za set, pa ga najdem samo tukaj. niti nima ne temp ne db nobene veze z njim.
ext = set()
int = set()pa da tam pise int, nima nobene veze z nicemer. sem dal v inti in je se vedno isto.
- spremenil: Isotropic ()
Mavrik ::
Sigurno ti db['nodes'] vrne set, na katerem potem probaš klicati neko funkcijo. Poglej dokumentacijo in tipe tega kar maš.
The truth is rarely pure and never simple.
Isotropic ::
nope.
type(db[nodes]) vrne list.
se nekaj (ot): je ok ali slabo, ce imam kot dict key tuple? primarno je bolj ali manj za to, da lahko delam xxx in yyy ipd.
se nekaj: ce mi je en racun vrnil vrednost z natancnostjo 1^-8, jaz bi pa rad to vrednost feedal v funkcijo, z manjso natancnostjo, kako to naredim (ker imajo druge vrednosti v funkciji 1^-4 natancnost oz. tam nekje in nocem imeti 99998 na koncu)
temp = []
db = {}
db['nodes'] = [] temp = line.strip('*node(')
temp = temp.strip(')\n')
temp = temp.split(',')
db['nodes'].append([int(temp[0]), float(temp[1]), float(temp[2]), float(temp[3])])type(db[nodes]) vrne list.
se nekaj (ot): je ok ali slabo, ce imam kot dict key tuple? primarno je bolj ali manj za to, da lahko delam xxx in yyy ipd.
se nekaj: ce mi je en racun vrnil vrednost z natancnostjo 1^-8, jaz bi pa rad to vrednost feedal v funkcijo, z manjso natancnostjo, kako to naredim (ker imajo druge vrednosti v funkciji 1^-4 natancnost oz. tam nekje in nocem imeti 99998 na koncu)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Arduino MySQLOddelek: Programiranje | 1137 (862) | abcd123 |
| » | [android] crashOddelek: Programiranje | 1512 (1321) | messi |
| » | Python iskanje podvojenih vrednostiOddelek: Programiranje | 1595 (1308) | BlueRunner |
| » | problem z linuxom (rabim cimprej prosim)Oddelek: Operacijski sistemi | 1541 (1357) | Isotropic |
| » | win api (c++)Oddelek: Programiranje | 2684 (1964) | Gundolf |