Forum » Omrežja in internet » Sms opozorilo o prispeli elektronski pošti
Sms opozorilo o prispeli elektronski pošti
bogi ::
Pozdravljeni,
zanima me kaj moram storiti, da dobim sms kateri mi sporoči, da sem dobil elektronsko pošto od določenega pošiljatelja?
zanima me kaj moram storiti, da dobim sms kateri mi sporoči, da sem dobil elektronsko pošto od določenega pošiljatelja?
Vice ::
Verjetno nihče ne vidi smisla, da bi prijemal SMS o emailu, če vsak telefon izpred 10 let že zna sprejemati emaile, pa še ceneje je.
BlaY0 ::
Rabiš "object-push capable" telefon in na drugi strani storitev, ki ti bo to omogočala. Drugače preverjaš mail na 15 minut, pol ure, eno uro...
Vice ::
Še dobro da ni napisano v latinščini ter kakšno mora biti vezno čipovje, da bi izpadlo še bolj "strokovno"
btree ::
Pozdravljeni,
Simpl, če imaš številko pri mobitelu, se registriraš na planet, preusmeriš kopijo emailov iz ostalih računov na planetov email, tam pa označiš, da želiš prejemati sms za vsako sporočilo. Edini minus je, da moraš vsake toliko časa brisat emaile na planetu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email SMS alerts na mobiteluOddelek: Pomoč in nasveti | 4096 (1662) | Gunisms |
» | Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12590 (7758) | operator88 |
» | Gmail - obvestilo po smsOddelek: Omrežja in internet | 7028 (5045) | wiwa |
» | Sms ni prišel do naslovnika?Oddelek: Mobilne tehnologije | 13900 (12426) | kunigunda |
» | naslov mobitela?Oddelek: Omrežja in internet | 1560 (1201) | bogi |