Forum » Operacijski sistemi » Menjava jezika v win xp pro
Menjava jezika v win xp pro
#000000 ::
Prenosnik bom prodal v srbijo, in kupec mi je rekel da naj namestim srbki jezik (latinica) jezikovni paket sem snel opravil preverjanje za legalnost sistema in so legalni, ko sem pognal program ki naj bi namestil srbski jezik mi pa napiše da je nameščen drug jezik in naj ga odstranim ter šele nato instaliram srbščino.
Windowsi so nameščeni preko klonzille ker se mi ne da instalirat na roke seveda pa je v tej kopiji že nameščena slovenščina. Kako naj jo odstranim ?
Windowsi so nameščeni preko klonzille ker se mi ne da instalirat na roke seveda pa je v tej kopiji že nameščena slovenščina. Kako naj jo odstranim ?
amigo_no1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 7 update ne dela ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11978 (9505) | konspirator |
» | privacy error NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALIDOddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (1068) | 3CPm0Tra |
» | inštaliranje grafične in bluescreen na win7/64bitOddelek: Pomoč in nasveti | 775 (678) | pviran3 |
» | Microsoft .NET Framework 4 - Napaka ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1240 (1023) | SanAndreas |
» | Office 2007Oddelek: Programska oprema | 3744 (3092) | javr |