Forum » Programska oprema » pdf zamrzne?
pdf zamrzne?
bigbug ::
Pozdravljeni
Uporabljam firefox in, ko odprem pdf dokument direktno na spletni strani mi skoraj vedno zamrzne po parih minutah deluje normalno. Zakaj oz kaj lahko storim, da se bodo pdf dokumenti odpirali nemoteno? Imam Adobe reader 9.
hvala
Lp
Uporabljam firefox in, ko odprem pdf dokument direktno na spletni strani mi skoraj vedno zamrzne po parih minutah deluje normalno. Zakaj oz kaj lahko storim, da se bodo pdf dokumenti odpirali nemoteno? Imam Adobe reader 9.
hvala
Lp
gorenjc ::
V adobe reader-ju naj se nastavi, da ne odpira pdf-jev v brskalniku (display pdf in browser). Ko je to nastavljeno, bo FF vprašal, kaj naj naredi: prenos ali odpiranje v Acrobat readerju. Drugače bi pa predlagal raje alternativo Acrobat reader-ju, npr: Foxit manj težav in problemov z varnostjo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne bere mi PDF datotek?Oddelek: Programska oprema | 2580 (2352) | opeter |
» | vse odpira acrobatOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (1048) | kontra |
» | Open Document Format pretvornik za Word + vojna dokumentovOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6882 (5259) | tha_man |
» | Odkritih več backdoorov v formatu PDFOddelek: Novice / Varnost | 4308 (2977) | ZoMk |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5926 (4245) | amigo_no1 |