Forum » Izdelava spletišč » Koliko?
Koliko?
Aurisa ::
Pozdravljeni,
Zanima me cena izdelave spletne strani in optimizacije na ključne besede. Spletna stran je zelo preprosta, vendar mi je pomembna optimizacija, saj moram biti med prva tri na google in najdi.si.
Spletna stran je na tematiko astrologije.
Zanima me cena izdelave spletne strani in optimizacije na ključne besede. Spletna stran je zelo preprosta, vendar mi je pomembna optimizacija, saj moram biti med prva tri na google in najdi.si.
Spletna stran je na tematiko astrologije.
Gost ::
Na ključno besedo astrologija med top 3? Noben ti tega ne bo mogel čez noč narediti. Za to so potrebni meseci in meseci. Včasih tudi leta in leta.
Najbolje je razmisliti o google adwords in najdi.si zakupu ključnih besed. Za 300EUR/mesec dobiš že kar precej za en dober začetek.
Cena spletne strani je pa ena tako gibljiva postavka, da je ne boš zvedela brez dodatnih podanih zahtev. Vizitko dobiš že za nekaj 100EUR, portal z all inclusive pa za nekaj 10kEUR.
Najbolje je razmisliti o google adwords in najdi.si zakupu ključnih besed. Za 300EUR/mesec dobiš že kar precej za en dober začetek.
Cena spletne strani je pa ena tako gibljiva postavka, da je ne boš zvedela brez dodatnih podanih zahtev. Vizitko dobiš že za nekaj 100EUR, portal z all inclusive pa za nekaj 10kEUR.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako učinkovito povečati obisk na novi strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13314 (10441) | Tydek |
» | Nova spletna stran, pomoč!Oddelek: Izdelava spletišč | 8736 (8283) | gnomee |
» | Domena iz dveh besedOddelek: Izdelava spletišč | 1959 (1341) | jc |
» | kaj manjka tej spletni trgovini...Oddelek: Izdelava spletišč | 2990 (1953) | WinsuckeR |
» | dodajanje straniOddelek: Izdelava spletišč | 2536 (2418) | gforce |