Forum » Programska oprema » Backup sistemskega diska
Backup sistemskega diska
racunalnicar ::
Pozdrav!
Zanima me, kater program mi priporočate za izdelavo varnostnih kopij. Sedaj uporabljam Acronis True Image Home, vendar mi čedalje bolj para žiuce. Včeraj mi je namreč crknil komp - ko se naložijo Winsi, comp frizne in samo še piska. Ko sem ga zbootal s CDjem Acronisa in izbral backup iz drugega diska, mi je najprej napisal, da backup ni veljaven (to se mi je zgodilo že v preteklosti), nato, ko mi je le nekako uspelo, pa je vedno tik pred korakom obnavljanja komp zmrznil. Sem poizkusil vsaj 5×, a ga je vedno zamorilo.
Zanima me, kater program mi priporočate za izdelavo varnostnih kopij, ki bo v takem primeru rešil težavo in me ne bo pustil na cedilu kot Acronis. Ali pa, če bi se dalo tudi z Acronisom to kako odpravit?
Že v naprej se vsem najlepše zahvaljujem za pomoč!
Zanima me, kater program mi priporočate za izdelavo varnostnih kopij. Sedaj uporabljam Acronis True Image Home, vendar mi čedalje bolj para žiuce. Včeraj mi je namreč crknil komp - ko se naložijo Winsi, comp frizne in samo še piska. Ko sem ga zbootal s CDjem Acronisa in izbral backup iz drugega diska, mi je najprej napisal, da backup ni veljaven (to se mi je zgodilo že v preteklosti), nato, ko mi je le nekako uspelo, pa je vedno tik pred korakom obnavljanja komp zmrznil. Sem poizkusil vsaj 5×, a ga je vedno zamorilo.
Zanima me, kater program mi priporočate za izdelavo varnostnih kopij, ki bo v takem primeru rešil težavo in me ne bo pustil na cedilu kot Acronis. Ali pa, če bi se dalo tudi z Acronisom to kako odpravit?
Že v naprej se vsem najlepše zahvaljujem za pomoč!
racunalnicar ::
Jp, sem zdaj pogruntal, da je tu težava.
Sam bi useeno prosil, če pozna kdo kak fenomenalen program za urejanje backupov.
Sam bi useeno prosil, če pozna kdo kak fenomenalen program za urejanje backupov.
poweroff ::
Odličen program za backup podatkov
Za image delat pa dd oziroma kakšen forenzični Helix z GUI orodji.
Za image delat pa dd oziroma kakšen forenzični Helix z GUI orodji.
sudo poweroff
amigo_no1 ::
1.) Na hirens boot cd imaš en kup orodij.
2.) Na SystemRescueCd imaš Partimage.
3.) Clonezilla live:
http://clonezilla.org/clonezilla-live/
2.) Na SystemRescueCd imaš Partimage.
3.) Clonezilla live:
http://clonezilla.org/clonezilla-live/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnostna kopija sistemskega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2436 (1585) | nicksonn |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5631 (4637) | gruntfürmich |
» | Kako ustvariti sliko diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1710 (1504) | RejZoR |
» | kloniranje diskaOddelek: Programska oprema | 2109 (1742) | solatko |
» | Program za izdelavo varnostne kopijeOddelek: Programska oprema | 1670 (1619) | racunalnicar |