Forum » Omrežja in internet » problem z povezovanjem na internet
problem z povezovanjem na internet
TuRBo_1 ::
Ellow
Imam problem z povezovanjem domačega računalnika na internet.
Za vspostavitev povezave morem računalnik resetirat v povrečju ene 4x in modem ene 2x da mi začne delat. Če pa priklopim laptopa mi pa dela tkoj s prve. Računalnik sm probu formatirat in je še vedno isti problem. Imam pa windowse 7 ultimate 64. A mislete da je problem v hardweru al softweru? K se mi ne da za brezveze to težko škatlo na servis pelat.
Imam problem z povezovanjem domačega računalnika na internet.
Za vspostavitev povezave morem računalnik resetirat v povrečju ene 4x in modem ene 2x da mi začne delat. Če pa priklopim laptopa mi pa dela tkoj s prve. Računalnik sm probu formatirat in je še vedno isti problem. Imam pa windowse 7 ultimate 64. A mislete da je problem v hardweru al softweru? K se mi ne da za brezveze to težko škatlo na servis pelat.
amigo_no1 ::
Mrežna kartica, kabel
oboje je zelo poceni.
Priklopiš laptopa preko kabla ali wifija? Če ga preko kabla ; ter če uporabiš taisti kabel za povezovanje domačega računalnika in ni rezultat nič boljši si izposodi nekje še delujočo mrežno kartico.
oboje je zelo poceni.
Priklopiš laptopa preko kabla ali wifija? Če ga preko kabla ; ter če uporabiš taisti kabel za povezovanje domačega računalnika in ni rezultat nič boljši si izposodi nekje še delujočo mrežno kartico.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z linksys wrt54glOddelek: Omrežja in internet | 2224 (2091) | logout |
» | povezava laptopa s kabelskim internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2658 (2277) | orangebud |
» | prosim pomoč pri mreži ter internetuOddelek: Omrežja in internet | 2743 (2539) | boych |
» | MREŽAOddelek: Programska oprema | 1599 (1404) | bojan1 |
» | vzpostavitev domačega omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2344 (2077) | boogie |