Forum » Operacijski sistemi » SMBus Controller gonilnik?
SMBus Controller gonilnik?
MrStein ::
Po sveži instalaciji Windows XP Pro SP3 je v Devic managerju SMBus Controller z rumenim klicajem.
PCI is je 8086/2930.
Sem instaliral že chipset paket s strani proizvajalca matične plošče (Asus P5K-E/WiFi-AP), prav tako Chipset paket z intel.com, ampak nič "ne prime".
PC sicer deluje, ampak ne bi rad že takoj na začetku imel, neporihtano...
Ve kdo za nasvet?
Obstaja možnost, da je hardver poškodovan (onboard LAN, trenutno je povezano preko onboard WLAN adapterja), je mogoče to krivo?
LP,
David
PCI is je 8086/2930.
Sem instaliral že chipset paket s strani proizvajalca matične plošče (Asus P5K-E/WiFi-AP), prav tako Chipset paket z intel.com, ampak nič "ne prime".
PC sicer deluje, ampak ne bi rad že takoj na začetku imel, neporihtano...
Ve kdo za nasvet?
Obstaja možnost, da je hardver poškodovan (onboard LAN, trenutno je povezano preko onboard WLAN adapterja), je mogoče to krivo?
LP,
David
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Wox ::
Si probal ročno namestit iz DM(Update driver... path daš na razpakirano mapo z chipset fileti)?
Nekaj takega sem probal, ja, čeprav se mi zdi, da nobene mape od tam ni sprejel (OK ni enablan , če ni .inf fajla...).
Bom še enkrat probal, ko bom na PC-ju.
Bom še enkrat probal, ko bom na PC-ju.
Motiti se je človeško.
Zanimivo. Se mi zdi, da na prejšnji instalaciji na istem PC ni bilo tega problema (lahko se motim, se ne spominjam točno...).
Motiti se je človeško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 2085 (1676) | GummyBear |
» | Starejši PC za net, youtube, word, ipd.Oddelek: Pomoč in nasveti | 569 (505) | hojnikb |
» | POMOC PROSIM Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5770 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5391 (4948) | Xserces |
» | Navijanje NF7-SOddelek: Navijanje | 1777 (1129) | MEDENA |
» | Linux -- ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3596 (3158) | CWIZO |