Forum » Pomoč in nasveti » WININET.dll is missing
WININET.dll is missing
JesusChrist ::
Včeraj se mi je začela na Windows 7 pojavljati napaka, ki me opozarja, da manjka datoteka WININET.dll
Napaka se mi pojavi ob večini zagonov programov (chrome, firefox, messenger, ...). Kaj bi lahko bil problem? Iz radovednosti sem preveril v system32 in datoteka obstaja - v čem bi lahko bil problem?
Napaka se glasi takole: The program can't start because WININET.dll is missing from your computer. Try reistalling the program to fix this problem.
LP,
ninjeti
EDIT:
Ne pomaga niti system restore, niti wininet.dll fajl z neta.
Napaka se mi pojavi ob večini zagonov programov (chrome, firefox, messenger, ...). Kaj bi lahko bil problem? Iz radovednosti sem preveril v system32 in datoteka obstaja - v čem bi lahko bil problem?
Napaka se glasi takole: The program can't start because WININET.dll is missing from your computer. Try reistalling the program to fix this problem.
LP,
ninjeti
EDIT:
Ne pomaga niti system restore, niti wininet.dll fajl z neta.
- spremenil: JesusChrist ()
amigo_no1 ::
Če imaš 64 bitne win7 potem moram biti WININET.dll tudi v mapi %windir%\SysWOW64\.
Preveri disk z chkdisk orodjem.
Še 1x namesti MS IE, lahko tudi force reinstall če ne gre drugače.
Preveri disk z chkdisk orodjem.
Še 1x namesti MS IE, lahko tudi force reinstall če ne gre drugače.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Undo za ComboFixOddelek: Pomoč in nasveti | 1731 (1496) | MrStein |
» | Kako odstraniti JETSWAP - safesurf.exe, safeguard.exe, jet.exe in up.exeOddelek: Informacijska varnost | 1284 (1106) | poweroff |
» | [C#] Prosim pomagajte! Potrebujem program, ki bi pobiral podatke iz ene straniOddelek: Programiranje | 2735 (2345) | David1994 |
» | IPv6Oddelek: Omrežja in internet | 8403 (7469) | Witboy |
» | Je to virus in če je kaj naredi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1447 (1302) | BlackHole |