Forum » Pomoč in nasveti » Gonilniki za printer
Gonilniki za printer
Ojdip ::
Lep pozdrav!
Kupil sem si rabljen laserski prinetr Minolta pagepro 6L brez gonilnikov za Win XP. Sedaj pa jih nikakor ne najdem. Prosil bi vas, ce imam kdo te gonilnike ali pa ce kdo tocno ve na kateri strabi bi jih dobil. Probal sem ze strani od minolte vendar tega modela sploh nisem nasel kar pomeni, da ni bilo tudi gonilnikov.
Hvala !
LP
Kupil sem si rabljen laserski prinetr Minolta pagepro 6L brez gonilnikov za Win XP. Sedaj pa jih nikakor ne najdem. Prosil bi vas, ce imam kdo te gonilnike ali pa ce kdo tocno ve na kateri strabi bi jih dobil. Probal sem ze strani od minolte vendar tega modela sploh nisem nasel kar pomeni, da ni bilo tudi gonilnikov.
Hvala !
LP
akulp ::
http://www.qms.com/support/current_prin...
Tule bo nasel..sicer za tvoj model ni ravno driverjev za XP, so pa za Win200, sam mislim da ti bodo tudi ti delali v redu. Samo pazi da jih nalozis tako kot piše!
LP, Luka
Tule bo nasel..sicer za tvoj model ni ravno driverjev za XP, so pa za Win200, sam mislim da ti bodo tudi ti delali v redu. Samo pazi da jih nalozis tako kot piše!
LP, Luka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | starejši printer: konica minolta 190f na win 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 805 (643) | konspirator |
» | računalnik ne zazna printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 633 (561) | TheRiddle |
» | Driver za Konica Minolata PagePro 1350W - windows 7 (64)Oddelek: Programska oprema | 1230 (1154) | popster |
» | poceni laserc...samsung 1520 vs. hp 1010Oddelek: Kaj kupiti | 2169 (1819) | pavl |
» | Kako prepričati proizvajalce hardvera...Oddelek: Operacijski sistemi | 1125 (785) | antiUSA_taliban |