Forum » Pomoč in nasveti » Text dokument v excel
Text dokument v excel
topolsek ::
Pozdravljeni,
Potrebujem pomoč. Spletna stran Policije podaja statistične podatke o prometnih nesrečah, ki so v .txt obliki. Kako takšne podatke pretvoriti v excelovo tabelo da bo vsaka vrednost med znakom $ v svojem stolpcu in da bo vsaka naslednja vrstica zapisa v naslednji vrstici tabele.
Prosila bi za navodila kako to izvesti. Kdor mi lahko pomaga najde tabele tukaj http://www.policija.si/index.php/statis... pod STATISTIČE DATOTEKE # 2008 pn08.zip 09.04.2009, 1375513 Kb.
Ker je teh tabel več bi mi navodila prav prišla.
Hvala
LP
Potrebujem pomoč. Spletna stran Policije podaja statistične podatke o prometnih nesrečah, ki so v .txt obliki. Kako takšne podatke pretvoriti v excelovo tabelo da bo vsaka vrednost med znakom $ v svojem stolpcu in da bo vsaka naslednja vrstica zapisa v naslednji vrstici tabele.
Prosila bi za navodila kako to izvesti. Kdor mi lahko pomaga najde tabele tukaj http://www.policija.si/index.php/statis... pod STATISTIČE DATOTEKE # 2008 pn08.zip 09.04.2009, 1375513 Kb.
Ker je teh tabel več bi mi navodila prav prišla.
Hvala
LP
Ajrina ::
topolsek ::
Hej,
Ja sem že ugotovila, samo sem imela kar nekaj težav, ker med posameznimi podatki, ki se nanašajo na različne stolpce ni bilo poenotenega znaka.
Hvala vseeno
LP
Ja sem že ugotovila, samo sem imela kar nekaj težav, ker med posameznimi podatki, ki se nanašajo na različne stolpce ni bilo poenotenega znaka.
Hvala vseeno
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | (Java) Iskanje manjkajoči podatkov v tabeliOddelek: Programiranje | 1049 (814) | noraguta |
» | Uvoz txt datoteke v excelOddelek: Programska oprema | 4995 (4632) | sebavet |
» | MS Access (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7363 (5421) | travica |
» | Računanje vrednosti iz tabeleOddelek: Programska oprema | 1633 (1499) | KoMit |
» | [C++][Naloga_polja]MIN in MAX polja, izpis za x.100 stevilOddelek: Programiranje | 2933 (2744) | snow |