Forum » Pomoč in nasveti » težava pri prijavi na forum
težava pri prijavi na forum
el_diablo ::
pozdravljeni.potrebujem pomoč,in sicer težavo imam pri prijavi na forum
http://www.konzole-slovenija.com/
vnesem up. ime in geslo,pokaže da sem prijavljen(tut avatar moj se že vidi,možnost odjave,...),nato pa naenkrat vrže ven in mi spet ponudi okenčka za prijavo.
problem imam odkar sem naložil WINDOWS 7 ,pri drugih forumih je vse normalno,piškote sem zbrisal,na novo naložil mozzilo,...
se komu sanja kaj bi lahko bil vzrok?
hvala!
http://www.konzole-slovenija.com/
vnesem up. ime in geslo,pokaže da sem prijavljen(tut avatar moj se že vidi,možnost odjave,...),nato pa naenkrat vrže ven in mi spet ponudi okenčka za prijavo.
problem imam odkar sem naložil WINDOWS 7 ,pri drugih forumih je vse normalno,piškote sem zbrisal,na novo naložil mozzilo,...
se komu sanja kaj bi lahko bil vzrok?
hvala!
gorenjc ::
Tole je na njihovi strani
Čemu avtomatska odjava?
Če ne obkljukate možnosti Samodejna prijava ko se prijavite, boste prijavljeni le začasno, se pravi ko ste dejansko na forumu. Ta nastavitev preprečuje morebitno zlorabo vašega računa. Če želite ostati prijavljeni, med prijavo obkljukajte prej omenjeno možnost, kar pa vam odsvetujemo, če do foruma dostopate s tujega računalnika, npr. v knjižnici, internetnem "kafiču", študentski računalnici itd. Če možnosti ne vidite, jo je administrator odstranil.
Čemu avtomatska odjava?
Če ne obkljukate možnosti Samodejna prijava ko se prijavite, boste prijavljeni le začasno, se pravi ko ste dejansko na forumu. Ta nastavitev preprečuje morebitno zlorabo vašega računa. Če želite ostati prijavljeni, med prijavo obkljukajte prej omenjeno možnost, kar pa vam odsvetujemo, če do foruma dostopate s tujega računalnika, npr. v knjižnici, internetnem "kafiču", študentski računalnici itd. Če možnosti ne vidite, jo je administrator odstranil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 522143 (853) | velikBrokoli |
» | Prevzem certifikata sigenca v WIN 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 20841 (17406) | MrStein |
» | Zakaj Firefox ni resen brskalnik ...Oddelek: Programska oprema | 1888 (1762) | enadvatri |
» | Kakšnih sprememb si želite? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8394 (6769) | Bor H |
» | Prehitra avtomatska odjavaOddelek: Slo-Tech | 1479 (1089) | Jst |