Forum » Navijanje » ? Mflops ?
? Mflops ?
TBR ::
Skupaj z dokaznim gradivom (screenshot) mi semkajle napišite, koliko MFLOPS imajo vaši procesorćki. Toliko da vem, ali naj Alpho (1300 Mflops) zamenjam za kaj drugega, ali pa kar za novo alpho (2x do 3x več ...) Pišite.
MArko ::
evo ti mojih 1500 :)
screen pa najdes tu kr je pre vlki da bi tu not pasal oz prevec placa bi zavzel
slikica
screen pa najdes tu kr je pre vlki da bi tu not pasal oz prevec placa bi zavzel
slikica
HEh, ALpha EV67 = 4 GFLOPS -- my next t@rget. Elpha EV7 = 20 GFLOPS -- my next next target. Aja, EV7 je že zuni . !!! Če pa bo dinar prej (preden se poceni EV67 ) Bo pa moj izbor AMD Thunderbird Ghz na KT133A čipovju. Plata najbržkone abit. X-) Družbo delal HWY DUTY GFORCE ...
S-T-M ::
1211 MFLOPS na PIII800@904
slikce pa nimam tak da mi boš moral verjeti nabesedo
slikce pa nimam tak da mi boš moral verjeti nabesedo
Simon The Master
Hmmm ... Alpha = krepko čez 2000 bogoMIPS. Heh -> zdej pričakujem nekje Alpha EV67 (XP900) da bo postala moja. Size of a playstation, power of a cluster. As I said 5 GFLOPS @ 700 Mhz :-) Beat that psychos . Aber kosted sehr viel geld . 'bout 1000$. If(buy(XP1000)) price=2200$. UGRHHHH ...
Loki ::
TBR ka ti sploh bo tako mocan racunalnik?Jest vem, da ce bi ga jest mel, da bi gnal SETI-ja gor.
I left my wallet in El Segundo
Kaj mi bo??? Ukvarjam se za AI, master-size raytrace, ki na P3 porabi **nekaj trednov** pa tudi nasplošno je fajn imet Alpho doma. A se vam ne zdi ?. Obstajamo neverniki, ki ne želimo intela (no dobr, kolk cajta nas že nategujejo z x86 inštrukcijonami) in Winsov (a sploh rabim razlog). Namesto Wintel, take AlphaLinux. Or AlphaUNIX (me favorite. MFLOPS *=2 and very nice. Voice recognition, eye scanning, fingerprint analysis. drool.)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zmeriti FLOP računalnikaOddelek: Navijanje | 1337 (931) | terryww |
» | Kupovanje starega serverjaOddelek: Kaj kupiti | 1261 (1051) | roscha |
» | Moj računalnik je lahko superračunalnikOddelek: Novice / Procesorji | 2652 (2652) | Jeebs |
» | Compaq pripravlja najmočnejši računalnik na svetuOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1910 (1910) | Space Surfer |
» | some little piece of crap 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5026 (4399) | Loki |