Forum » Pomoč in nasveti » Kako izbrisati stare "backups-e"
Kako izbrisati stare "backups-e"
rini ::
Imam Lenovo prenosnik, ki ima "hišni" program ThinkVantage Productivity Center. Ta mi je popolnoma zapolnil trdi disk z starimi neuporabnimi backups-i.
Operacijski sistem Vista mi pokaže da imam poln disk, hkrati pa ne morem videti teh backupsov, da bi jih lahko izbrisal. V ThinkVantage Productivity Center točneje v meniju Rescue and Recovery se vidijo te zapisi, ampak žal se jih ne da izbrisati.
Kako naj očistim disk in se znebim te nadloge?
Operacijski sistem Vista mi pokaže da imam poln disk, hkrati pa ne morem videti teh backupsov, da bi jih lahko izbrisal. V ThinkVantage Productivity Center točneje v meniju Rescue and Recovery se vidijo te zapisi, ampak žal se jih ne da izbrisati.
Kako naj očistim disk in se znebim te nadloge?
gorenjc ::
Sigurno obstaja pomoč v samem programu.Drugače pa navodila tukaj.
Pod advanced bi morala biti opcija delete backups.
Pod advanced bi morala biti opcija delete backups.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows recoveryOddelek: Pomoč in nasveti | 902 (635) | Frenckie |
» | Instalacija laptopa Lenovo 3000 n500Oddelek: Pomoč in nasveti | 541 (491) | mailer |
» | Lenovo T60 ThinkVantage recoveryOddelek: Programska oprema | 1181 (804) | fujtajksel |
» | Lenovo ThinkPad R61i T5550 NG1E9ZYOddelek: Kaj kupiti | 1257 (1014) | moj_nick |
» | Srečanje Mac uporabnikov v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 4668 (3382) | suntrace1 |