Forum » Programska oprema » Lenovo T60 ThinkVantage recovery
Lenovo T60 ThinkVantage recovery
svejk ::
torej imam T60 in gor so že po defaultu na skriti particiji naloženi Winxp...očitno je nekdo pred menoj pobrisal ThinkVantage recovery, ki se aktivira z modrim gumbkom na laptopu...ima kdo idejo kako to porihtat, da zadeva začne špilat?
zee ::
Jaz sem to resil tako, da sem sistem obnovil iz Recovery medijev, ki sem jih naredil enkrat prej. Zadeva sicer kompletno zradira trdi disk in vzpostavi zacetno (=tovarnisko) stanje, ampak potem vse deluje tako kot mora.
Prenosnik: Lenovo x60s.
Prenosnik: Lenovo x60s.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
svejk ::
he he....ja ce mas te recovery medije je fajn...jaz jih nisem zraven dobil....niti nisem nikoli uspel narediti backup ;)
zee ::
Poklici uvoznika (DISS d.o.o.) in razlozi situacijo. Jaz sem samo zaradi tega nesel prenosnik na servis, kajti nasel nisem nobene variante, da bi lahko obnovil Recovery particijo.
Ko sem prenosnik dobil nazaj, sem si najprej naredil Recovery medije.
Aja, se to: v tujini lahko recovery medije tudi kupis, pri nas to kakopak ni mogoce.
Ko sem prenosnik dobil nazaj, sem si najprej naredil Recovery medije.
Aja, se to: v tujini lahko recovery medije tudi kupis, pri nas to kakopak ni mogoce.
zee
fujtajksel ::
Da ne delam nove teme gre tale rant v podaljšek najbližje.
Sicer ne neposredno v zvezi z recovery particijo (namenjeno obnovi začetnega sistema), ampak s priloženim "Enhanced backup and recovery" softverom (za varnostne kopije tvojih programov in podatkov).
Torej, s to zadevo sem dve leti kao shranjeval varnostne kopije. Ko sem končno enkrat pogledal shranjeno z recovery orodjem, se izkaže, da najde le začetni full backup in trideset inkrementalnih. Potem pa nič več, čeprav je vedno nekej mlel. K sreči ničesar nisem nujno rabil.
Sicer ne neposredno v zvezi z recovery particijo (namenjeno obnovi začetnega sistema), ampak s priloženim "Enhanced backup and recovery" softverom (za varnostne kopije tvojih programov in podatkov).
Torej, s to zadevo sem dve leti kao shranjeval varnostne kopije. Ko sem končno enkrat pogledal shranjeno z recovery orodjem, se izkaže, da najde le začetni full backup in trideset inkrementalnih. Potem pa nič več, čeprav je vedno nekej mlel. K sreči ničesar nisem nujno rabil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši Windowsi!Oddelek: Operacijski sistemi | 5320 (4249) | solatko |
» | Kje naj dobim windows 7 starter za formatiranje netbooka?Oddelek: Operacijski sistemi | 1472 (1386) | Dromar |
» | TOSHIBA satellite L650-11r WLAN driverOddelek: Pomoč in nasveti | 2801 (2591) | Stupo |
» | Dostop do recovery particijeOddelek: Operacijski sistemi | 996 (883) | axee |
» | Operacijski sistem na HPOddelek: Operacijski sistemi | 1088 (1006) | Duhec |