Forum » Pomoč in nasveti » dual boot in grub
dual boot in grub
samsung113 ::
Torej stvar je sledeča.
Najprej sem namestil Win 7 že en čas nazaj. Včeraj sem potlej namestil ubuntu 9.10 vendar se pojavi problem.
Z win7 dvdjem sem popravil grub toliko da sem prišel v win in z easybcd dodal nov vnos da lahko zbiram ob bootanju med linuxom in win7.
V oboje mi normalno bota vendar zakaj ko botam v linux mi najprej gre v linuxom boot menu kjer lahko zopet zbiram linux,recovery,win7 itd.? Torej bol točno zanima me kako ta grub al karkoli je že zbrišem saj je brezveze da imam 2 boot menuja.
Najprej sem namestil Win 7 že en čas nazaj. Včeraj sem potlej namestil ubuntu 9.10 vendar se pojavi problem.
Z win7 dvdjem sem popravil grub toliko da sem prišel v win in z easybcd dodal nov vnos da lahko zbiram ob bootanju med linuxom in win7.
V oboje mi normalno bota vendar zakaj ko botam v linux mi najprej gre v linuxom boot menu kjer lahko zopet zbiram linux,recovery,win7 itd.? Torej bol točno zanima me kako ta grub al karkoli je že zbrišem saj je brezveze da imam 2 boot menuja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev GRUB-aOddelek: Operacijski sistemi | 2131 (1894) | Icematxyz |
» | Nastavljanje triple boot-aOddelek: Pomoč in nasveti | 700 (589) | Lonsarg |
» | Ubuntu in Win7 Dual BootOddelek: Operacijski sistemi | 2133 (1768) | Icematxyz |
» | Namestitev Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 5047 (4842) | zaaz89 |
» | Problem z OSOddelek: Operacijski sistemi | 1521 (1224) | Dri3r |