» »

Pomoč Sapphire Ati Radeon 5770 Vapor-X

Pomoč Sapphire Ati Radeon 5770 Vapor-X

overheat ::

Lp. Brat je kupil grafično kartico Ati Radeon 5770 Viper-x in od dneva nakupu grafična ne deluje kot bi morala. Naložil sem tudi novi bios od sapphire, ki naj bi odpravil napako na omenjeni grafični kartici in omogočil vseh 800 stream processorjev. Problem je v tem da mu igre leggajo največ se opazi pri igri Dirt 2. Tudi navija se zelo slabo. Ali je možno, da je za to krivec napajalnik ki ga ima in sicer neka leva firma 400w.

ostale komponente:
c2d 6420@ 3200mhz
4gb rama Geil ddr2 @450mhz
abit ip35-e mainboard
400w psu.
hello :)

hudychk ::

Js bi najprej začel pri menjavi grafične kartice z novo, bila je ena serija prav teh grafičnih kartic, ki so bile tako defektne in jih baje menjajo. Če še vedno ne bi delovalo tudi z novo grafično, bi se začel ukvarjati z napajalnikom. 5770 namreč ni tako požrešna, da bi rabil ne vem kakšen napajalnik.
The Devil himself!

filip007 ::

V navit sistem ne vtikat nove grafične sploh če je noter standard napajalec.

Doma je skoraj isti sistem samo grafična še pride ima pa 550W GP noter.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

hudychk ::

550W GP bo čist ql za 5770. Ti bo še ostalo kakih 150W, če ne še kaj več.
The Devil himself!

gamefreak ::

400 w napajalnik je mogoče pre slab. recommended psu je 450 w. jas imam 550 za hd 5770 in dela normalno. imel sem pa crossfire x16/x4 mode pa je tudi iz časa v čas freeznilo ali pa zaštekalo.

StraYker ::

Lp.
Jaz sem pa danes kupil graf(biostar radeon hd5770 za 155EUR). Vstavim v komp prižgem in nedobim slike tema, Če mogoče gdo ve kaj več o tem bi proso za pomoč.

TOP ::

Ja stara zgodba z 5770 ki se ponavlja,najbolj pokvarljiva serija graf.Vrni

BALAST ::

Ja stara zgodba z nekopatibilnostjo z nekaterimi starejšimi matičnimi, pri katerih ponavadi pomaga posodobitev biosa.
Tudi sam sem imel težave z dvema 5770, ki sta se sesuvali v Windowsu, ampak ko sem pa zamenjal matične plošče, ki sta bile res stare 4leta ali več, so težave izginile.
Za Asrock 1333 matično vem da je treba samo posodobit bios in težave izginejo.

Sedaj imam pa tudi sam v svojem računalniku dve 5770 različnih proizvajalcev, pa mi že lep čas delata brezhibno.

StraYker ::

Moja plata je ASUS p5qld pro in očitno ta grafa 5770 nedela na njej(mislim tudi da so mi jo lahko že prodali pokvarjeno grafo v trgovini). Kako pa kaj z grafo 5750 se splača kupit. Ker če bi mi naročili drugo 5770 se bojim, da mi glih tak nebi delala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova grafična kartica

Oddelek: Kaj kupiti
232272 (1881) xxxgeekxxx
»

Napajalnik za 5770 ali gtx 460?

Oddelek: Strojna oprema
458698 (7971) RandomNinja
»

Nadgradnja ne ravno novega računala (strani: 1 2 )

584828 (4147) IvoJan
»

Nov računalnik (500€-600€) (strani: 1 2 3 )

12714124 (11867) levan
»

Katero grafično....ali bo napajalnik zdržal? :s

252384 (1809) g. Oden

Več podobnih tem