Forum » Kaj kupiti » HP 4510s
HP 4510s
kuglvinkl ::
Well,ima kdo izkušnje s tem laptopom? Build quality me zanima, predvsem pa glasnost.
Zdej ima HP 530 in se po 15 minutah zavrti ventilator na polno (ne pomaga čiščenje). Kar para žice.
Al pa če imate kakšen drug predlog. Uporaba je zgolj Office (in 720p).
THNX
Zdej ima HP 530 in se po 15 minutah zavrti ventilator na polno (ne pomaga čiščenje). Kar para žice.
Al pa če imate kakšen drug predlog. Uporaba je zgolj Office (in 720p).
THNX
Your focus determines your reallity
M-XXXX ::
Jaz sem do sedaj na ene 3 omenjene laptope nasnemaval windowse in se glasnosti ne spomnim, kar pomeni, da pretirano ropotat ni mogel
Pyr0Beast ::
Pa očisti hladilnik in zamenjaj pasto že enkrat :)
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Marxel ::
DrSergioDJ ::
sicer pozen odgovor, ma ker se ravno omenja 4510s. Tipkovnica proti politju jim ne deluje najbolje oz. slab deci cocacole je uničil mouse pad in "zlepil" vse tipke...
...
Leks ::
to da zlepi tipke je normalno, ker je not sladkor, ki ostane gor, ko se posuši. Mouse pad pa res ne bi smel počepnit.
DrSergioDJ ::
Mousepad je tako zelo počepnil, da tudi prek USB-ja priklopljena miška šteka (ker se pad-a ne da izklopiti in "sam" pritiska in premika miško)...
ma kdo kako idejo kak strošek je to? vsaj okvirno...recimo čiščenje tipkovnice in novi pad? 100 eur, 200?
ma kdo kako idejo kak strošek je to? vsaj okvirno...recimo čiščenje tipkovnice in novi pad? 100 eur, 200?
...
koyotee ::
sicer imam 4710s pa ni nič kaj glasem.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP ProbookOddelek: Kaj kupiti | 3483 (3258) | hodor |
» | Enaka tipkovnica za laptop in desktopOddelek: Kaj kupiti | 2698 (2306) | mojca |
» | Iščem prenosnik za urejanje slikOddelek: Kaj kupiti | 3450 (3065) | opeter |
» | BigBang notebook dva finalistaOddelek: Kaj kupiti | 4357 (3209) | D3m |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12011 (7277) | stumf |