Forum » Kaj kupiti » Razlika v ceni pri prenosnikih
Razlika v ceni pri prenosnikih
Frankman ::
Kako je to možnoj da je takšna razlika v ceni? Ali gre za enak prenosnika?
Ali se mi splača kupiti ta prenosnik?
COMSHOP(ZALOGA) -------->767,99
NAKUPOVANJE(ZALOGA) --------> 769,00
APERIO (ZALOGA)-------->669
MIMOVRSTE (NI ZALOGE)--------->669
Ali se mi splača kupiti ta prenosnik?
COMSHOP(ZALOGA) -------->767,99
NAKUPOVANJE(ZALOGA) --------> 769,00
APERIO (ZALOGA)-------->669
MIMOVRSTE (NI ZALOGE)--------->669
Leks ::
očitno so cene padle in še niso utegnili spremeniti, oz želijo najprej odprodati staro zalogo.
še ena 669EUR cena za N61VG-JX037C
še ena 669EUR cena za N61VG-JX037C
kmetek ::
Priporočena prodajna cena brez DDV 641,58 EUR
Pa nehajte primerjat spletne trgovine z redno, oni delajo z 0 ali z nekaj % marže...do 5%, samo da drek mešajo.
Pa nehajte primerjat spletne trgovine z redno, oni delajo z 0 ali z nekaj % marže...do 5%, samo da drek mešajo.
fosil ::
Vse navedene trgovine so spletne, tudi comshop.
Pa močno dvomim da delajo na prostovoljni bazi z 0% provizije.
Verjamem pa, da je težko imet navadno in spletno trgovino hkrati, ker ti potem stranke verjetno pod nos mečejo zakaj je na spletni strani cena nižja.
Pa močno dvomim da delajo na prostovoljni bazi z 0% provizije.
Verjamem pa, da je težko imet navadno in spletno trgovino hkrati, ker ti potem stranke verjetno pod nos mečejo zakaj je na spletni strani cena nižja.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
kmetek ::
comshop je redna trgovina, ki ima še dodatno spletno prodajo....
še enkrat ne mešati spletno prodajalno (enaa,mimo,aperio,nakupi,nakupovanje itd) ter redne trgovine (comshop, bigbang), ki imajo še spletno prodajo.
fosil: da težko je, vsi bi poceni. naslednji dan pa zadnji model avtomobila na fafing
še enkrat ne mešati spletno prodajalno (enaa,mimo,aperio,nakupi,nakupovanje itd) ter redne trgovine (comshop, bigbang), ki imajo še spletno prodajo.
fosil: da težko je, vsi bi poceni. naslednji dan pa zadnji model avtomobila na fafing
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
migema ::
Dokler se kregate , trgovina sem trgovina tja, mene ne zanima realna ali spletna trgovina ,mene zanima cvenk in kje je poceni, tako sem lepo na Aperio kupo prenosnik, dobim ga danes ali pa v ponedeljek.
Dzombic ::
Najbolša varijanta je da se povežeš s kakšnim vojakom, ki je na misiji ali pa v kakšnem taborišču kjer imajo svoje zaloge prenosnikov. V bazi ti nabavi mašinco brez davka, carine , profita itd....najdrazji je okoli 600 evrov lahko pa kupi enega na mesec zaradi zlorab nadaljne preprodaje, v glavnem kot mala Andora brez davka....Ko so mi napisali cenik, mi niti na kraj pameti ne pade da bi ga kupoval kje tukaj, sploh pa trgovini....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dzombic ()
Betzy ::
Mislim da sploh ni važna marža ki jo imajo spletne trgovine...glavno da jest kupim ceneje.
https://www.zagrabi.si/artikel/11589/pr...
Utk ::
O hvala, da si mi odprl oči, od zdaj naprej kupujem samo še v najdražji fizični trgovini.
Mislim resno, nekateri tu so rojeni za kubanske državno regulirane cene za računalnike. Tam bi uživali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 23415 (10039) | Ganon |
» | Spletna trgovina, dobava, prodaja, DDV, skladiščenje...Oddelek: Loža | 5185 (4318) | gazibo |
» | Prenosnik HPOddelek: Kaj kupiti | 1869 (1743) | Brias |
» | Samo internetna prodaja računalniških komponent?Oddelek: Kaj kupiti | 2521 (2085) | sniffo |
» | Asus eeepc 1000h (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9034 (6992) | MKC00 |