Forum » Pomoč in nasveti » Kaj bi lahko bilo narobe
Kaj bi lahko bilo narobe
gt55gre ::
Imam amd phenom , nvidia 6600 , 2 ocz 2 giga rama. Ko vklopim pc mi pri prijavi v visto zašteka , in začne prikazaovati , majhne bele pike ca mm , ki jih je zmeraj več . Kaj bi lahko bil krivec , rami , procesor plata itd?
Hvala
Hvala
Naj povem da so windowsi na novo naloženi ,tako ,da virus ni kriv , grafična bo vredu , ker sem si že sposodil grafično in je isto , kaj bi še lahko bilo , torej ni virus in ni grafična.
Ekran je ok , sem probal že z starim crt in je isto. Naj povem ,da pride v windows po večkratnem restartu . Računalnik ,je tudi zelo počasen in na vsake toliko časa zmrzne.
Pyr0Beast ::
Plata ali napajalnik potem
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Hvala Pyr0Beast , kaj pa rami . Namreč , sedaj sem odstranil baterijo , dal ven rame , in procesoor . Počakal 30 min potem sem vse skupaj dal nazaj , rame sem dal v drugo režo. In računalnik je že v prvo prišel v windowse . Programe pa odpira , lahko rečem ,da skoraj tako hito ,kot takrat , ko je deloval še vredu . Tako da mislim ,da so rami. Lahkoi pa da je bil bios. Plata pa mislim ,da je vredu , vsaj konrolna led na plati gori.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gt55gre ()
Ne maxum ni screen saver. Sedaj je težava na samo srečo odpravljena. Zgleda da je bios hranil v nastavitvah nižjo ferkvenco delovanja procesorja, in z odstranitvijo le tega se je zbrisal spomin. Upam ,da je to to in ,da bo zdaj deloval kot se zagre. Sicer pa butl jst ker se nism že prej tega spomnu baterijo vn ,rame vn itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se sam restarta-vendar samo ko me ni zravnOddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (796) | ;-) |
» | Trije piski ob zagonu ?!?!?!Oddelek: Strojna oprema | 2526 (2339) | #000000 |
» | ASUS A8N-SLI Deluxe 3 problemi Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2011 (1454) | Proximus |
» | rami!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1516 (987) | patriot10 |
» | tezave z Radeon 9000proOddelek: Strojna oprema | 1549 (1365) | ali3n |