Forum » Loža » Pomoč pri sestavi omare - ali je tukaj kakšen mizar?
Pomoč pri sestavi omare - ali je tukaj kakšen mizar?
bauci ::
Kupil sem eno poceni omaro (nikoli več) in ko sem montiral vrata nisem mogel "prišfraufati" enega od treh "pantov" na steno omare, ker sta očitno luknji za vijake v steni omare preveliki (vijaka se vrtita v prazno). Ali se da kako zadevo popraviti?
- spremenil: bauci ()
ta_ki_tke ::
Za to pa res ni treba biti mizar - tam, kjer je prevelika luknja, je treba s svedrom izvrtati še večjo in vanjo vstaviti okrogel, z lepilom premazan čep (moznik) iz trdega lesa. Ko se lepilo posuši, v moznik izvrtamo pravšnjo luknjo za vijak. Moznike različnih premerov dobimo v trgovinah, kjer prodajajo vijake.
tiga325 ::
Se strinjam v celoti z postom višje... Lahko pa vstaviš tudi TIPL, če si bolj gorenjskega porekla.
Drugič pa take "mercator tehnika" omare pusti pri miru.
Drugič pa take "mercator tehnika" omare pusti pri miru.
T0RN4D0 ::
Hm, kaj pa malo debelejši šrauf? :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
aljazh ::
Ker sem nedolgo nazaj sestavljal ene omare ... si siguren, da ni bilo zraven nobenih plastičnih vložkov, ki se vstavijo v izvrtane luknje in potem vanje privijejo panti?
Sitožer ::
Aljazh ma prav, taki plastični vložki morjo bit zrovno, drugač pa hop v Mrekur pa jim tam razloži situacijo !!!
bauci ::
Nažalost plastičnih vložkov ni bilo zraven. Saj vijaki za 8 pantov so prijeli za devetega pa ne. Debelejši vijak ne pride v poštev, ker ne gre v luknjo na pantu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mašine za hobi mizarstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 37204 (2048) | Hudobec82 |
» | plastični zidni vložekOddelek: Loža | 3925 (2565) | Machete |
» | vtičnice, stikala za luči... (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 17518 (8896) | marjan_h |
» | Mizar + Ikea kuhinja?Oddelek: Loža | 7336 (6259) | fosil |
» | Čudni sestavni deli predalnikaOddelek: Loža | 1718 (1306) | fosil |