Forum » Strojna oprema » Kako aktivirati grafične z podporo HD dekodiranja..?
Kako aktivirati grafične z podporo HD dekodiranja..?
nejcB ::
Zanima me če je potrebno grafično kartico ki ima podporo za Blu-ray/HD dekodiranje nekako omogočit da to omogoča ali je funkcija že omogočena, ko imaš primerne kodeke... ?
Če imam prav potem grafične s to funkcijo prevzamejo delo dekodiranja od centralnega procesorja ?
hvala
Če imam prav potem grafične s to funkcijo prevzamejo delo dekodiranja od centralnega procesorja ?
hvala
neres ::
Tukaj je en članek. Baje da je torej odvisno od programa in grafične... potem rabiš samo še prave nastavitve.
Mene sicer zanima, če se mogoče da tudi s starejšimi grafičnimi, ker imam nekaj 7xxx serij od Nvidie in bi jih lahko porabil za to.
Mene sicer zanima, če se mogoče da tudi s starejšimi grafičnimi, ker imam nekaj 7xxx serij od Nvidie in bi jih lahko porabil za to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trinity za namizje testiran (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 15860 (13828) | Reycis |
» | Flash strojno pospešen tudi na MacihOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8626 (7394) | opeter |
» | Gledanje FULL HD na računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11859 (10734) | oracle |
» | Nakup GRAFIČNE kartice (nižji rang)Oddelek: Kaj kupiti | 3074 (2398) | jan01 |
» | En par vprašanj okoli HTPCjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2007 (1533) | Keyser Soze |