Forum » Pomoč in nasveti » kompatibilnost skener - windows 7
kompatibilnost skener - windows 7
Marilyn ::
Živjo!
Ker verjamem, da ima tudi kdo drug probleme z windows7 in strojno opremo, ki je seveda narejena za prejšnje različice windowsov, me zanima kako in kaj se reši, če windowsi ne najdejo prave strojne opreme oz. da bi bila strojna oprema kompatibilna z njim.
sedaj pa takole: sem spreminjal kompatibilnost...izklapljal, vklapljal skener - ampak nič.Že samo datoteko za namestitev sem spremenil v kompatibilnost z windows xp SP 2 - pa še zmeraj nič.Nato sem spreminjal vse . exe fajle v windows xp.Tko je en predlagal na forumu, kjer sem bral in mu je delovalo..nekateri so pa javljali, da jim ne.Imate kakšno drugo vrajanto?..je še kakšen način?
skeneer je pa: scanjet HP 2200c
hvala za odgovore!
LP
Ker verjamem, da ima tudi kdo drug probleme z windows7 in strojno opremo, ki je seveda narejena za prejšnje različice windowsov, me zanima kako in kaj se reši, če windowsi ne najdejo prave strojne opreme oz. da bi bila strojna oprema kompatibilna z njim.
sedaj pa takole: sem spreminjal kompatibilnost...izklapljal, vklapljal skener - ampak nič.Že samo datoteko za namestitev sem spremenil v kompatibilnost z windows xp SP 2 - pa še zmeraj nič.Nato sem spreminjal vse . exe fajle v windows xp.Tko je en predlagal na forumu, kjer sem bral in mu je delovalo..nekateri so pa javljali, da jim ne.Imate kakšno drugo vrajanto?..je še kakšen način?
skeneer je pa: scanjet HP 2200c
hvala za odgovore!
LP
- spremenilo: Marilyn ()
lopov ::
Pri skenerjih ne kompliciraj -- uporabi program "VueScan".
Dela z visto in w7, tako x86 kot x64.
Komercialen, a verjamem, da se boš znašel.
Dela z visto in w7, tako x86 kot x64.
Komercialen, a verjamem, da se boš znašel.
darkolord ::
porabi program "VueScan".Že podpira resolucije, višje kot 600 dpi? (nazadnje, ko sem probal, je delal samo softversko interpolacijo, če si izbral kaj višjega) :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
lopov ::
porabi program "VueScan".Že podpira resolucije, višje kot 600 dpi? (nazadnje, ko sem probal, je delal samo softversko interpolacijo, če si izbral kaj višjega) :)
Nimam pojma. Leta nazaj sem to nekomu naložil na w2k3 x64, drugače sploh ne bi vedel, da obstaja :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilniki za stari scaner v win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 985 (675) | Han |
» | Program za enostavno skeniranjeOddelek: Programska oprema | 5010 (3859) | opeter |
» | Star skener in win. 8Oddelek: Strojna oprema | 945 (745) | lebang1 |
» | Generični programi za skeniranjeOddelek: Programska oprema | 938 (790) | opeter |
» | alterntativa skenerjemu default driverju?Oddelek: Programska oprema | 1585 (1425) | bluefish |