Forum » Strojna oprema » wireless
wireless
tt2 ::
Me zanima, če že obstaja kaj takega kot imajo prenosniki, da se brez problema povežeš do brezžične točke za internet, le pritisneš "search" in potem poveži in to je vse. Ker imam doma v hiši postavljeno brezžično omrežje im bom kupoval nov računalnik, da zamenja starega. Vem pa da sem na zadnje s kolegom več kot eno uro usposabljal ta internet, da je potem deloval (govorim seveda za 2. računalnik)?
overlord_tm ::
Pomoje je to bol vprasanje operaciskega sistema. Windows 7, Mac osx in sodobnejse linux distribucije (fedora, ubuntu ...) imajo to zrihtano.
Drugace pa bi marala ta fora z "seacrh" in da se potem poveze delat od XP naprej, tako da nevem kaj sta ustvarjala z kolegom.
Drugace pa bi marala ta fora z "seacrh" in da se potem poveze delat od XP naprej, tako da nevem kaj sta ustvarjala z kolegom.
amacar ::
tako na win xp kot na win 7 ne rabiš nič pritisnit, ker se samo poveže ob zagonu pc-ja, brez dela, samo gonilnike inštaliraš. (na win 7, mi še tega ni blo treba)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13660 (3006) | verto |
» | WIFI - extender vs. AP vs. meshOddelek: Omrežja in internet | 5611 (4706) | link_up |
» | Prenosnik + mobitel = internetOddelek: Omrežja in internet | 15373 (6715) | mat89 |
» | Wireless (se poveže, net ne deluje)Oddelek: Omrežja in internet | 2756 (2644) | Wox |
» | Brezična adsl internetno omrežje/povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1185 (1088) | JIM22 |