» »

Stiroporasta krogla

Stiroporasta krogla

ozbolt ::

Google mi ne pomaga zato prosim za pomoč vas. Za izdelavo disko krogle potrebujem polno CDjev, lepilo in vsaj, vsaj 20 cm velika krogla na katero bi nalimal polno koščkov CDjev in zabil eno kljuko noter da se bo vrtelampo zraku. IMam vse razen te krogle. PRva stvar ki mi pride na pamet je stiropor ampak mi google ne pomaga (max 10cm), zato prosim vas, če kdo ve kje se to dobi da pove.

LP; Ožbolt

Bor H ::

Lahko probaš balon napihnt, ga oblepit s čim ala mavec in potem nafilaš s čim trdim ala siporeks

darkolord ::

En poceni globus? Morda kakšna žoga?

Zgodovina sprememb…

overlord_tm ::

Lahko kupis najdebelejse stiropor plosce, zlimas skupaj, in potem izrezes ven nek priblizek krogle.

Hvala vsem trem. Če še ne bo šlo pridem še malo povpraševat za ideje :)

nejcpirc ::

Ali pa če jo nabaviš na Ebayu ...link

AtaStrudl ::

S "purpenom" nafilas zogo (pusti kako luknjo, da gre visek ven), pocakas da se strdi, z olfo olupis zogo...

bluefish ::

Že narejene krogle ima Prometej, najbrž še kaka podobna trgovina (ena je v CityParku).

;-) ::

Ka pa taki manjka?

Looney ::

Kaka trgovina z likovnimi pripomocki? V BTC-ju v hali A imajo spodaj eno tako trgovino.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Jaz sem svojo dobo oz. več kugl, ko so v europarku okraševali, pa sem vprašal kje se dobijo in so rekli naj vzamem.

Ali pa če jo nabaviš na Ebayu ...link

Čar tega je de ne vržem stran CDjev ampak raj nrdim nekej de bo al začasna za v sobo sigurn pa dobr daril za tamale. Pa tut cajta mi ne manjka.

Hvala za ideje, sedaj imam pa res dost možnost de nekej bom že naredu.

LP, ožbolt

CD-ji in DVD-ji niso niti malo primerni za disko kuglo če smo že pri tem. Zgledalo bo nikak pa še efekt bo nikakvi.

Tut če bo pač razrezan & stuff? Tudi DVDji? Pol mam pa tut polno tistih sivih od "kupljenih" CDjev (ki pridejo zraven izdelkov kot gonilniki). Vse bedarija?

Ko jih boš rezal se bo itak odluščlo večina tiste folije, pa tudi če se ti obdrži se bo potem luščla pa dvomim da bi rad tisto sranje po sobi ko še posesat nemoreš. Pa tudi če vse dela kot je treba cd ne da svetlobe kot ogledalo da bi bil efekt disko kugle.

Saj za v sobo in okras ne potrebuješ prav ta učinek. Se pa res rado lušči ampak sem pogruntal da je odvisno od CDja. Oz. od izdelovalca le tega. Nekateri so prav odlični (skoraj se ne lušči).

Izdelal bom še CD svetilko, led palčka v sredini in cd-ji naloženi na kup z malenkost prostora med njimi. To bo bolje izgledal. Nekaj CD-jev - najstarejši kar ga mam, pa nekaj ostalih - grem nalimat na omaro (naslednje šolsko leto grem študirat v LJ in bo zanimivo nazaj pridit pogledat ob vikendih :))

Če ima še kdo kakšno idejo bi jo z veseljem slišal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam z s starimi gusarskimi CDji? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6210871 (6497) bzp
»

Popravljanje pokvarjenega prenosnika

Oddelek: Strojna oprema
303574 (3230) #000000
»

Geslo za SIOL za "zvezdicami"

Oddelek: Omrežja in internet
101579 (1326) racunalnicar
»

Biljard???