Forum » Strojna oprema » Kako razstaviti prenosnika???
Kako razstaviti prenosnika???
DeeCoy ::
Zanima me kako naj razstavim prenosnik Acer Aspire 5520. Poskusil sem že vse mogoče... Ali mi lahko kdo svetuje ali pa vsaj da link???
PaX_MaN ::
http://www.intellcity.ru/content-2/serv...
Stran 68 in naprej.
Stran 68 in naprej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
pa še miška.. ki je vgrajena v prenosnik. Že nekaj časa mi ne dela... Sedaj vseskozi uporabljam zunanjo
zee ::
a) Potrebno jo je vklopiti v Windowsih.
in/ali
b) Potrebno jo je vklopiti v BIOSu od prenosnika.
in/ali
b) Potrebno jo je vklopiti v BIOSu od prenosnika.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
newem ka naj zdej naredim, kako priti v nastavitve BIOSa pa tut ne vem. Probal sem že z m ob vklopu ampak ni bilo nič
kaj pa je z IRjem narobe? pa tudi bluetooth mislim da imam pa ga ne znam vklopit, ko pritisnem ob robu ekrana tipko za bluetooth, piše: ni naprave
kaj pa je z IRjem narobe? pa tudi bluetooth mislim da imam pa ga ne znam vklopit, ko pritisnem ob robu ekrana tipko za bluetooth, piše: ni naprave
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeCoy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nedelovanje wifi-ja na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 3563 (1419) | Invictus |
» | Hp 6730s bluetootOddelek: Pomoč in nasveti | 671 (414) | tiltech |
» | HP Probook 4730s-ne dela wi-fiOddelek: Strojna oprema | 1360 (1229) | Hayabusa |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 7992 (4987) | mare87 |
» | Prenosnik asus a7d (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5889 (4162) | cekr |