Forum » Pomoč in nasveti » Resetiranje uporabniških profilov
Resetiranje uporabniških profilov
Queen ::
Ali bi mi kdo mogoče znal dat kako idejo, zakaj mi je zbrisalo celoten profil na računalniku? Vse, kar spada pod moj profil je izginilo, namizje, moji dokumenti, nastavitve na firefoxu, zaznamki, gesla, zgodovina (programov začuda ni izbrisalo), prav vse?
Redno preverjam z Aviro, ki je vedno vkloplena, pa ni nič zaznalo. Zbrisalo je vse profile. super duper. Oziroma vse nastavitve profilov, ostala so le gola imena.
In če grem jaz pod svojim imenom, lahko vidim fotrove dokumente (ki jih že kopiram na cd-zihr je zihr), medtem ko svojih ne vidim, razen če grem na fotrov profil.
Ko v zagonu pač kliknem na izbran profil, se odpre okno, v katerem piše, da je profil nedosegljiv in da me v sistem prijavlja z začasnim profilom.
Potem pa je še pojasnilo, da ne morejo do mojega profila, ker podatke uporablja drug proces.
avira ne najde nič.
Redno preverjam z Aviro, ki je vedno vkloplena, pa ni nič zaznalo. Zbrisalo je vse profile. super duper. Oziroma vse nastavitve profilov, ostala so le gola imena.
In če grem jaz pod svojim imenom, lahko vidim fotrove dokumente (ki jih že kopiram na cd-zihr je zihr), medtem ko svojih ne vidim, razen če grem na fotrov profil.
Ko v zagonu pač kliknem na izbran profil, se odpre okno, v katerem piše, da je profil nedosegljiv in da me v sistem prijavlja z začasnim profilom.
Potem pa je še pojasnilo, da ne morejo do mojega profila, ker podatke uporablja drug proces.
avira ne najde nič.
Queen ::
Obnovitev sistema je pomagala, vendar se je ni dalo izvesti popolnoma - to je bilo opozorilo, ko se je dokončalo.
Še vedno me pa zanima, kaj je blo to?
Še vedno me pa zanima, kaj je blo to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako da mi v facebooku ni možno dodati za prijateljaOddelek: Omrežja in internet | 2490 (1836) | reeves |
» | facebook je javni kraj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23500 (20446) | Invictus |
» | Izginotje podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (1125) | Dead_Eye |
» | moje teme & teme v katerih sem sodelovalOddelek: Slo-Tech | 1952 (1583) | urosh |
» | RalliSport Challenge CHEATSOddelek: Igre | 1051 (953) | Kriko |