Forum » Pomoč in nasveti » Poganjanje SQL datoteke v SQLServerju 2008
Poganjanje SQL datoteke v SQLServerju 2008
brinovcek ::
Pozdravljeni.
Zanima me ali je kdo že imel podoben problem, za katerega trenutno ne najdem rešitve in kako ga je rešil, ko je želel pognati veliko .sql datoteko, ki ustvari npr: novo tabelo v bazi, ki jo napolni z 100 000 objekti. Ob poskusu izvajanja mi sqlserver prekine izvajanje in izpiše naslednje sporočilo :
Msg 701, Level 17, State 139, Server MATJAZ-PC, Line 55215
There is insufficient system memory in resource pool 'default' to run this query.
Vse, ki ste ze imeli tezave z tako napako lepo naprošam, če bi podali rešitev za ta problem.
Hvala
Zanima me ali je kdo že imel podoben problem, za katerega trenutno ne najdem rešitve in kako ga je rešil, ko je želel pognati veliko .sql datoteko, ki ustvari npr: novo tabelo v bazi, ki jo napolni z 100 000 objekti. Ob poskusu izvajanja mi sqlserver prekine izvajanje in izpiše naslednje sporočilo :
Msg 701, Level 17, State 139, Server MATJAZ-PC, Line 55215
There is insufficient system memory in resource pool 'default' to run this query.
Vse, ki ste ze imeli tezave z tako napako lepo naprošam, če bi podali rešitev za ta problem.
Hvala
Mr.B ::
"http://www.microsoft.com/technet/suppor... Server&ProdVer=10.0&EvtID=701&EvtSrc=MSSQLServer&LCID=1033"
kaj pravijo logi ?
kaj pravijo logi ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno obutev nosite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16353 (14919) | energetik |
» | python -slovarOddelek: Programiranje | 3137 (2116) | Valex86 |
» | Mala pomoč pri javiOddelek: Programiranje | 1146 (977) | Serial |
» | [Flash AS3] Povezava z MySQLOddelek: Programiranje | 1959 (1820) | 680x0 |
» | 48v akumulator z cimvec Ah, cimmanjsimi dimenzijami in cimnizjo cenoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2390 (2390) | Azrael |