Forum » Pomoč in nasveti » rabim pomoč- težave z grafično
rabim pomoč- težave z grafično
urban20 ::
Pozdravljeni!
imam težave z grafično kartico geforce 7600GS in sicer se mi med igrami slika zelo popači tako da se ne more igrati normalno! ampak ni problem grafične da bi igral predobre igre za njo!!
kako se popači slika imam tudi shranjeno ampak je ne morem prilepit sem!
Prosim za pomoč
imam težave z grafično kartico geforce 7600GS in sicer se mi med igrami slika zelo popači tako da se ne more igrati normalno! ampak ni problem grafične da bi igral predobre igre za njo!!
kako se popači slika imam tudi shranjeno ampak je ne morem prilepit sem!
Prosim za pomoč
Kenshin ::
Je že bilo prej tako ali se je ta težava pojavila sedaj?
Se slika samo popači ali so tudi bele/zelene/... pike in razne črte na zaslonu?
LCD ali CRT monitor?
Se slika samo popači ali so tudi bele/zelene/... pike in razne črte na zaslonu?
LCD ali CRT monitor?
urban20 ::
ni blo to vedno tako, kar naenkrat se je to pojavilo in se sedaj pojavlja v vseh igrah, tudi v windowsu se telajo take črte oz prekinjene črte kot si rekel!!
lcd monitor
lcd monitor
Kenshin ::
Grafična crkuje.
Če se črte že pojavljajo v Windowsih ne bo več dolgo delala tako, da je najboljše če začneš iskat zamenjavo.
Možno da je ventilator crknil (v kolikor ga ima) in se sedaj pregreva. Če ga ima jo poskusi očistit.
Če se črte že pojavljajo v Windowsih ne bo več dolgo delala tako, da je najboljše če začneš iskat zamenjavo.
Možno da je ventilator crknil (v kolikor ga ima) in se sedaj pregreva. Če ga ima jo poskusi očistit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre in slabostOddelek: Loža | 6464 (3812) | opeter |
» | Screen tearingOddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (979) | kozitheone |
» | LCD in naključne zelene pikeOddelek: Strojna oprema | 1472 (1137) | Siddh |
» | Cod 2 problem pri grafikiOddelek: Igre | 1456 (1193) | Marc` |
» | Igranje na najvišji ločljivostiOddelek: Novice / Grafične kartice | 4528 (3318) | Suli |