Forum » Šola » Pomoč pri seminarski nalogi
Pomoč pri seminarski nalogi
Amare ::
Lep pozdrav!
Na faksu moram naredit seminarsko nalogo, katera bo nekakšen presek med turizmom oz. turistično dejavnostjo ter uporabo sodobne informacijske ali komunikacijske tehnologije.
Profesorju sem že predlagal temo, a mi jo je zaradi prevelike zahtevnosti zavrnil. Zdaj sem pa prišel na dead end. Ima mogoče kdo kakšno pametno temo v mislih? Oziroma vsaj neko vodilo, iz katerega bi izpeljal temo ter posledično nalogo.
Hvala za morebitne odgovore.
Na faksu moram naredit seminarsko nalogo, katera bo nekakšen presek med turizmom oz. turistično dejavnostjo ter uporabo sodobne informacijske ali komunikacijske tehnologije.
Profesorju sem že predlagal temo, a mi jo je zaradi prevelike zahtevnosti zavrnil. Zdaj sem pa prišel na dead end. Ima mogoče kdo kakšno pametno temo v mislih? Oziroma vsaj neko vodilo, iz katerega bi izpeljal temo ter posledično nalogo.
Hvala za morebitne odgovore.
alexa-lol ::
ja..
naredi v javi programcek z GUI za kmecki turizem. To da vodijo evidenco, kdo je spal pri njih, kaksne statistike... itd
naredi v javi programcek z GUI za kmecki turizem. To da vodijo evidenco, kdo je spal pri njih, kaksne statistike... itd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poplava jezikovnih šolOddelek: Loža | 4206 (1010) | Facebook dev |
» | Osnove podjetništvaOddelek: Loža | 5466 (4525) | Yohan del Sud |
» | Družbo HIT država podarja Američanom (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 9714 (6116) | G-man |
⊘ | EKoturizem v SlovenijiOddelek: Loža | 1577 (1459) | Thomas |