Forum » Pomoč in nasveti » Prenosni računalnik, težava z neodpiranjem lastnosti
Prenosni računalnik, težava z neodpiranjem lastnosti
slopuc ::
Pozdravljeni,
Problem je sledeč. Imam prenosnik znampe HP, na njem je OS Vista x32. Vse je original in zakupljeno. Težava je pojavi pri tem, da ko hočem it npr. pod nastavitve ozadja itd. (personalize), se mi slika lastnisti pojavi za zelo kratek čas, nato pa izgine. Dejansko samo "utripne". Pravtako mi naredi, ko hočem odpreti povezave, igre, na nadzorni plošči mi 3/4 stvari naredi isto. Preiskal sem veliko strani, vendar vzroka nisem našel, zato se obračam na vas. Enkrat je pomagalo da sem zagnal obnovitveno točko vendar sem s tem nekaj podatkov izgubil.
Torej, če kdo ve za rešitev te težave, se mu že vnaprej zahvaljujem!
Lep pozdrav!
Problem je sledeč. Imam prenosnik znampe HP, na njem je OS Vista x32. Vse je original in zakupljeno. Težava je pojavi pri tem, da ko hočem it npr. pod nastavitve ozadja itd. (personalize), se mi slika lastnisti pojavi za zelo kratek čas, nato pa izgine. Dejansko samo "utripne". Pravtako mi naredi, ko hočem odpreti povezave, igre, na nadzorni plošči mi 3/4 stvari naredi isto. Preiskal sem veliko strani, vendar vzroka nisem našel, zato se obračam na vas. Enkrat je pomagalo da sem zagnal obnovitveno točko vendar sem s tem nekaj podatkov izgubil.
Torej, če kdo ve za rešitev te težave, se mu že vnaprej zahvaljujem!
Lep pozdrav!
slopuc ::
Ne, virus zagotovo ni, sem že anredil full scan, nič najdeno.
Težava mora bit drugje, saj sem zasledil, da ima nekaj uporabnikov popolnoma isti problem.
Anyone? :\
Težava mora bit drugje, saj sem zasledil, da ima nekaj uporabnikov popolnoma isti problem.
Anyone? :\
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slopuc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus? Ali le čudne težave z računalnikom..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (1198) | Cold1 |
» | Računalnik štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 783 (681) | ameba |
» | Nič popravkov za okužen Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15135 (12976) | Jst |
» | Kaspersky 2010Oddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1310) | slitkx |
» | Inštalacija win xp na SIS chipsetOddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (887) | kikibeck |