Forum » Pomoč in nasveti » priklop hdd med delovanjem
priklop hdd med delovanjem
tac ::
Nabavil sem rack za disk, tam piše, da lahko priklopim disk tudi med samim delovanjem računalnika. Je to že kdo probal, se windowsom kaj zmeša ? Je to povsem varno početje in ali je to že kdo sprobal ?
Zavo ::
Jaz imam rack za hdd, kupil sem ga v HTE-ju in pri tem rack-u ni težav, ko ga priklopim med delovanjem mi enostavno v XP-jih zazvoni in napiše, da je Windows zaznal novo napravo, potem pa grem lepo v Explorer in mi določi particijo E:\Removable disk!
Srečno, upam da sem ti kaj pomagal!
Srečno, upam da sem ti kaj pomagal!
Reso ::
Jaz imam rack od promisa samo ni za preklop diska med delovanjem. Sprobal sicer sem samo se pol linux pritozuje da nima diska...
Eagle ::
Jaz ko sem meu gor pokjene Win2000 Advanced Server
sem kuj med delovanjem menjal navadni ide hard disk !
Samo tam pod device maneger sem dau do not use this
device pa sem disk odklopo pol pa drugega not pa spet
enable-au in je vse lepo laufalo tak da ni panike
sem kuj med delovanjem menjal navadni ide hard disk !
Samo tam pod device maneger sem dau do not use this
device pa sem disk odklopo pol pa drugega not pa spet
enable-au in je vse lepo laufalo tak da ni panike
Jebiveter ::
Meni z mojim rackom to tudi deluje tako, da izklopim stvar v device managerju! Sm pa od proizvajalca racka po dolgem tezenju dubu en proggy (SwapManager, al neki tazga) ki naj bi deloval tako da zazna nov disk. Fora je v tem da ga sicer zazna a se Win2k zmesa!
BTW: Mam rack iz BigBanga, ce koga zanima.
Pa se neki: Moj rack ima oznako USB in na PCBju zadaj so eni pini ob katerih pise usb, sam nikjer nisem nasu kako to uporabit oz. za kaj bi blo uporabno. V navodilih sploh ne. Anyone?
BTW: Mam rack iz BigBanga, ce koga zanima.
Pa se neki: Moj rack ima oznako USB in na PCBju zadaj so eni pini ob katerih pise usb, sam nikjer nisem nasu kako to uporabit oz. za kaj bi blo uporabno. V navodilih sploh ne. Anyone?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jebiveter ()
Zavo ::
Usb vtikač! Vštekaš v PC pa gotovo!
Če imaš staro kišto potem verjetno ne veš kaj je USB ali pa se šališ!
Če imaš staro kišto potem verjetno ne veš kaj je USB ali pa se šališ!
SasoS ::
Priklop med delovanjem bi priporočal samo za zunanje racke (lpt, usb, firewire...), vse ostalo je bolj na lastno odgovornost...
Yohan del Sud ::
Meni ga ne zazna, če med zagonom ni notri, sicer pa ga lahko prosto ven in not vlečem med delovanjem, in menjavam ko flopi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosno HDD ohišje (Mobile HDD Rack)Oddelek: Kaj kupiti | 1374 (1263) | Gregor P |
» | Mobile Rack IDE ATA100/133Oddelek: Kaj kupiti | 1714 (1502) | alesp56 |
» | Kako deluje Hotswap ?!Oddelek: Strojna oprema | 1162 (1043) | Han |
» | Odklop diska v živoOddelek: Strojna oprema | 2067 (1595) | Ales |
» | mod diskaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1818 (1224) | segi |