Forum » Omrežja in internet » modem siol sinpope 568+
modem siol sinpope 568+
strasek ::
Imam siol modem sinpope 568+ in wirless ampak odkril sem da mi sosed "krade" internet :S zato bi vprašal kako bi zaklenil modem oz. wirless ??
lp
Klemen
lp
Klemen
fosil ::
Tukaj imaš navodila in si poglej poglavje o wirelessu.
Priporočam da izbereš WPA2 - AES šifriranje.
Lahko pa nato še dodatno določiš da se lahko povezujejo samo točno določeni računalniki.
Priporočam da izbereš WPA2 - AES šifriranje.
Lahko pa nato še dodatno določiš da se lahko povezujejo samo točno določeni računalniki.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
jan01 ::
Nehajte že vsi solit neumnosti s zaklepanje na mac naslove, le wpa2 aes S MAKSIMALNIM RANDOM geslom (kaj ti pomaga aes, če pa je geslo par znakov....
Spajky ::
Kaj ti pomaga vsa uberaless enkripcija, če ima nekdo dostop (social engeneering!) do tvojega kompa in ti ukrade register iz npr. WinXP. .. pol pa geslo izlušči
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop na wifi ne dosega polne hitrostiOddelek: Pomoč in nasveti | 3556 (2280) | matobeli |
» | Ojačanje zaščite domačega omrežja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11259 (9586) | Yacked2 |
» | Domače WIFI omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1725 (1318) | n0pin |
» | Kako določiti količino linijeOddelek: Omrežja in internet | 1328 (1038) | jan01 |
» | Slabost Wireless-aOddelek: Omrežja in internet | 3373 (3089) | Vice |