Forum » Pomoč in nasveti » težave z odpiranjem povezav
težave z odpiranjem povezav
rok_kovnik ::
Pozdravljeni
Imam težavo, vendar sam nisem zelo vešč računalniškega znanja. Danes, ko sme prižgal računalnik, in pregledal maile, sem v enem od mailov hotel kliknit povezavo na youtube in se mi je pojavilo okno in v njem napisano 'TA OPERACIJA JE BILA PREKLICANA ZARADI OMEJITEV, KI VELJAJO V TEM RAČUNALNIKU. OBRNITE SE NA SKRBNIKA SISTEMA'. Nato sem poskusil ve povezave v starih mailih in nic ni delovalo. Ne dela mi tudi klik na povezavo v MSN-ju, tako da moram vse kopirat in prilepit v brskalnik. Kaj bi lahko bila težava in kako jo lahko odpravim? Že vnaprej hvala za kakršnokoli pomoč
lp,
rok
Imam težavo, vendar sam nisem zelo vešč računalniškega znanja. Danes, ko sme prižgal računalnik, in pregledal maile, sem v enem od mailov hotel kliknit povezavo na youtube in se mi je pojavilo okno in v njem napisano 'TA OPERACIJA JE BILA PREKLICANA ZARADI OMEJITEV, KI VELJAJO V TEM RAČUNALNIKU. OBRNITE SE NA SKRBNIKA SISTEMA'. Nato sem poskusil ve povezave v starih mailih in nic ni delovalo. Ne dela mi tudi klik na povezavo v MSN-ju, tako da moram vse kopirat in prilepit v brskalnik. Kaj bi lahko bila težava in kako jo lahko odpravim? Že vnaprej hvala za kakršnokoli pomoč
lp,
rok
333333 ::
Kak virus? Al pa ti je firma omejila dostop, če je to službeni računalnik :=). Za začetek lahko poskusiš system restore na en dan prej preden se je pojavila napaka.
Spiritual
IceQueen ::
Pozdravljeni!
Po ponovni inštalaciji Windowsow XP imam težavo z odpiranjem linkov, ki jih prejmem po el. pošti v Microsoft Outlooku. Namreč - ko kliknem na povezavo, se mi stran sprva ni hotla odpreti, pač pa se mi je odprla možnost, naj najdem program, s katerim želim odpreti. Ko sem na C-disku iz Program Files izbrala Mozilla Firefox, se mi od tedaj na bilokateri link odpre domača stran, ne pa mesto, do katerega vodi povezava.
Povezave s forumov ali pa iz Worda mi normalno odpre.
Ali morda kdo ve, kako to popraviti?
Hvaaaalaaa že vnaprej!
Po ponovni inštalaciji Windowsow XP imam težavo z odpiranjem linkov, ki jih prejmem po el. pošti v Microsoft Outlooku. Namreč - ko kliknem na povezavo, se mi stran sprva ni hotla odpreti, pač pa se mi je odprla možnost, naj najdem program, s katerim želim odpreti. Ko sem na C-disku iz Program Files izbrala Mozilla Firefox, se mi od tedaj na bilokateri link odpre domača stran, ne pa mesto, do katerega vodi povezava.
Povezave s forumov ali pa iz Worda mi normalno odpre.
Ali morda kdo ve, kako to popraviti?
Hvaaaalaaa že vnaprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odpiranje strani samo po sebi - z klikom na nekaj tretjegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1511 (1085) | BorutK-73 |
» | Avast! problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3835 (2753) | Glugy |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6323 (5715) | TAA66 |
» | Windows 7 razna vpraŠanjaOddelek: Operacijski sistemi | 7094 (5541) | bosmla |
» | manjkajoča ikona v opravilni vrsticiOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1099) | Damny |