Forum » Pomoč in nasveti » KVR800D2N6K2 oz. kakšen drug ram s podobnimi specifikacijami
KVR800D2N6K2 oz. kakšen drug ram s podobnimi specifikacijami
Keyser Soze ::
Iščem omenjeni ram, in sicer vsaj eno palčko.
Da nadaljujem... Na internetu sem namreč zasledil, da je nekaterim uspelo obudit tole "revščino" z zgoraj navedenim ramom. Tako da bi bil zelo vesel, če mi kdo lahko posodi zadevo za dan ali dva (mu dam varščino v protivrednosti rama), pa mu potem vrnem zadevščino. Ne bi rad namreč zadegal 50 EUR kar tako za ram, ki ga potem ne bom rabil.
Za prevzem bi najrajši videl, da je Lj. ali vsaj bližina Lj. V nasprotnem primeru so verjetno stroški transporta večji od stroškov nakupa rama.
Imam namreč "crknjeno" matično, katere mi na servisu verjetno ne bo uspelo usposobit (je bila več kot en mesec na servisu, matična kao deluje OK, jo dobim nazaj, popolnoma enaki simptomi kot prej, ne dela nič - Intel DG45ID)
Ne vem kako je lahko servis tako lesen, da je niti resetira ne na tovarniške nastavitve oz. posodobi BIOS, če dobi tja matično, ki je kao pokvarjena.
Da nadaljujem... Na internetu sem namreč zasledil, da je nekaterim uspelo obudit tole "revščino" z zgoraj navedenim ramom. Tako da bi bil zelo vesel, če mi kdo lahko posodi zadevo za dan ali dva (mu dam varščino v protivrednosti rama), pa mu potem vrnem zadevščino. Ne bi rad namreč zadegal 50 EUR kar tako za ram, ki ga potem ne bom rabil.
Za prevzem bi najrajši videl, da je Lj. ali vsaj bližina Lj. V nasprotnem primeru so verjetno stroški transporta večji od stroškov nakupa rama.
OM, F, G!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Birotehna servisOddelek: Pomoč in nasveti | 4556 (3654) | kmetek |
» | Asus p5q Pro Turbo startup problemOddelek: Strojna oprema | 1722 (1433) | Engineer_SLO |
» | Težave z matično pl.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1132 (1031) | Pyr0Beast |
» | problemi z matično!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1715 (1456) | dzinks63 |
» | Blue screen...kaj bi lahko bilo narobe? ( servis ni popravil :) )Oddelek: Pomoč in nasveti | 2454 (1998) | amigo_no1 |