Forum » Pomoč in nasveti » Ali obstaja spraj z zrakom za čiščenje rač. ?
Ali obstaja spraj z zrakom za čiščenje rač. ?
sulaco ::
Torej: Računalnik imam precej zaprašen, pa nimam kompresorja in ga niti ne bi nosil v 5 nadstropje.... ali se lahko kje kupi sprej s stisnjenim zrakom (do 4 bare pritiska), da bi računalnik spihal. Oziroma ali obstaja še kakšna cenejša alternativa (posesal sem ga že).
Ali je pametno računalnik ven nosit, ko je 0 st. celzija ?? Po moje ravne ne ??
LP
Ali je pametno računalnik ven nosit, ko je 0 st. celzija ?? Po moje ravne ne ??
LP
Isotropic ::
trgovine s pisarniskim materialom. kje pa je kaksna taka v lj, pa nimam pojma. mladinska knjiga pri nami mogoce
ni panike, samo da se ne zmoci (notri). nesi ga na balkon magar.
ni panike, samo da se ne zmoci (notri). nesi ga na balkon magar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
hooger ::
KoMar- ::
Te piksne so čisto predrage glede na to, koliko časa trajajo... sem eno enkrat kupil in bil precej razočaran...
AndrejBiz ::
Na EnaA imajo zlo poceni varianto http://www.enaa.com/oddelki/biroOprema/... .
Za tipkovnice, cd, dvd, tisklanike, .. je zakon.
Za tipkovnice, cd, dvd, tisklanike, .. je zakon.
Dr_M ::
Kaj je pa s sesalcem narobe?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
rejven ::
sesalc s platično cevjo pa nima kaj bit, delam tako že 15 let. Edino ko hladilnik na proču sesaš in če ne vzameš dolventa ga drži z enim prstom, da ne gredo ležaji v 3pm:)
Voluharr ::
Nevem s kje si vendar najbolj sigurno je če uporabiš kompresor, če pa ni tega pa tlačilko, ki jo imaš za kolo.
Nevro^ ::
Kupi en mini kompresor npr. za pumpanje žoge itd. in je čist zadosti! Pa še na 220 gre hehe:)
ST-777 ::
Lahko uporabiš ročno pršilko, ki jo uporabljajo vrtnarji.
V plastično posodo enega litra napumpaš zrak (seveda v posodo ne daš tekočine), natakneš na pršilko nekoliko daljšo cev, kot jo ima na primer Solo Manual sprayer 401 za 16,40 € Trgovina Colibri (glej pod škropilnice) in zadeva s pihanjem zraka je rešena.
Cena pršilke se mi ne zdi pretirana, saj jo lahko uporabiš tudi za druge namene.
V plastično posodo enega litra napumpaš zrak (seveda v posodo ne daš tekočine), natakneš na pršilko nekoliko daljšo cev, kot jo ima na primer Solo Manual sprayer 401 za 16,40 € Trgovina Colibri (glej pod škropilnice) in zadeva s pihanjem zraka je rešena.
Cena pršilke se mi ne zdi pretirana, saj jo lahko uporabiš tudi za druge namene.
pershi ::
Pri nas za izpihavanje racunalnikov uporabljamo tak kompresor. Je fino prenosen ampak tudi precej glasen. Dobi pa se jih v bauhausu/baumaxu (ne vem tocno) za cca. 70eur.
lp, p
lp, p
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nosilec za koloOddelek: Loža | 17176 (3431) | skyline |
» | HTPC - Gradnja domačega kina kaj kupiti?Oddelek: Zvok in slika | 9731 (9135) | Blindeye |
» | Utišanje pokajočih, škripajočih vratOddelek: Loža | 1998 (1670) | Brane22 |
» | Kaj je najboljša alternativa kompresorju za čiščenje notranjosti pc-ja ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 962 (828) | jericho |
» | USB podaljšekOddelek: Strojna oprema | 4265 (3663) | nx6325 |