Forum » Programiranje » Eclipse in JAR datoteka
Eclipse in JAR datoteka
jeryslo ::
Pozdravljeni!
Imam program, katerega sem s pomočjo export->runnable jar file izvozil v jar datoteko. Program se pravilno izvaja(branje podatkov iz neke datoteke in pisanje v drugo). To branje in pisanje se izvaja vsakih 20s(Thread.sleep(20000)), tudi to dela pravilno. Zdaj me samo zanima, kako bi se dalo izvoziti v jar datoteko, da bi lahko ob izvršitvi programa se zraven pokazal še java console v system tray-u. Kot sem opazil pri applet-ih se le ta zmeraj pokaže, toda v Task Manager-ju se pokaže java.exe, če pa zaženem program v jar datoteki pa kot javaw.exe. Predvsem bi rad imel java console zaradi tega, da lahko spremljam izvajanje programa(System.out.print).
Imam program, katerega sem s pomočjo export->runnable jar file izvozil v jar datoteko. Program se pravilno izvaja(branje podatkov iz neke datoteke in pisanje v drugo). To branje in pisanje se izvaja vsakih 20s(Thread.sleep(20000)), tudi to dela pravilno. Zdaj me samo zanima, kako bi se dalo izvoziti v jar datoteko, da bi lahko ob izvršitvi programa se zraven pokazal še java console v system tray-u. Kot sem opazil pri applet-ih se le ta zmeraj pokaže, toda v Task Manager-ju se pokaže java.exe, če pa zaženem program v jar datoteki pa kot javaw.exe. Predvsem bi rad imel java console zaradi tega, da lahko spremljam izvajanje programa(System.out.print).
DavidJ ::
Pejt v windows "konzolo" (cmd.exe) v mapo, kjer se nahaja rar in poženi ukaz: java -jar Program
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
jeryslo ::
No tudi to je ena od rešitev, mogoče veš kako bi naredil da bi se izpisovalo v java console?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Java vprasanje - kako spraviti v *.exe datotekoOddelek: Programiranje | 4004 (353) | killa bee |
» | Kako vključiti v jar dodaten jarOddelek: Programiranje | 839 (705) | jeryslo |
» | zagon Java aplikacijeOddelek: Programiranje | 1127 (989) | l0g1t3ch |
» | Java - od kode do uporabnega programaOddelek: Programiranje | 1221 (1097) | enadiz |
» | Kako prevesti datoteko ki ima koncnico *.jarOddelek: Programiranje | 1306 (1238) | kopernik |