Forum » Pomoč in nasveti » ATI SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB GDDR5
ATI SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB GDDR5
Hister ::
Sem si umislil tole grafo ker ne maram glasnega delovanja grafične kartice pri obremenitvi.
Ali jo mogoče kdo ima in mi lahko podeli kakšne izkušnje glede te grafe? Koliko je tišja od istih "stok" graf? Nikjer nisem našel neke pametne primerjave glede na glasnost različnih grafičnih kart.
Poznate kaj firmo pixmania? So vredu? Koliko časa se čaka ko imajo robo na zalogi, da ti jo dostavijo in od kje to potuje k nam?
Ali jo mogoče kdo ima in mi lahko podeli kakšne izkušnje glede te grafe? Koliko je tišja od istih "stok" graf? Nikjer nisem našel neke pametne primerjave glede na glasnost različnih grafičnih kart.
Poznate kaj firmo pixmania? So vredu? Koliko časa se čaka ko imajo robo na zalogi, da ti jo dostavijo in od kje to potuje k nam?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AnandTechova primerjava procesorjev za igreOddelek: Novice / Procesorji | 11943 (8548) | Mipe |
» | Upgrade računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 4393 (3629) | jazbec |
» | Problem pri grafični, mogoče kaj hujšegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1877 (1684) | mihco |
» | nova grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 2522 (2008) | uros_m |
» | nakup določenih komponentov (pomoč)Oddelek: Kaj kupiti | 2224 (1766) | buhti69 |