Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč za nastavitev dostopa povezave dveh računalnikov
Pomoč za nastavitev dostopa povezave dveh računalnikov
napasi ::
Imel sem Windowse-XP in v povezavi dveh računalnikov med seboj sem imel dostop iz vsakega v dugi disk z močnostjo kopiranja pisanja in brisanja datotek.
Sedaj pri Win 7 tega ne znam nastavit
mi kdo pomaga
Sedaj pri Win 7 tega ne znam nastavit
mi kdo pomaga
napasi ::
Hvala duff
vendar toliko sem uspel da pridem do users,
nikakor pa na sam disk C:\ in vse mape razen seveda windows in programfiles kar lahko počnem z WinXP, kjer imam popoln dostop do drugega računalnika razen omenjenih map, seveda brez gesla. Naprimer kar s Totalcommanderjem in na drugem lahko brišem ali zapisujem datoteke v primer mapi C:\downloads brez vseh omejitev
Omenim naj da iz Windows7 do windowsXP računalnika dela obratno pa ne ali pa če je na obeh Win7 ne dela dostop do map na C
Če ve kdo kako se to nastavi bi bil hvaležen
vendar toliko sem uspel da pridem do users,
nikakor pa na sam disk C:\ in vse mape razen seveda windows in programfiles kar lahko počnem z WinXP, kjer imam popoln dostop do drugega računalnika razen omenjenih map, seveda brez gesla. Naprimer kar s Totalcommanderjem in na drugem lahko brišem ali zapisujem datoteke v primer mapi C:\downloads brez vseh omejitev
Omenim naj da iz Windows7 do windowsXP računalnika dela obratno pa ne ali pa če je na obeh Win7 ne dela dostop do map na C
Če ve kdo kako se to nastavi bi bil hvaležen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: napasi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mreža med win 98in win7Oddelek: Omrežja in internet | 3397 (2642) | Duhec |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5222 (4829) | SLO_Matej |
» | brisanje praznih mapOddelek: Programska oprema | 3543 (3152) | Cold1 |
» | Povezava dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 3537 (3185) | glinik |