Forum » Konzole » Predvajanje HD filma na XBOX-u 360
Predvajanje HD filma na XBOX-u 360
easyrider3 ::
Mene pa zanima,če je možno predvajat film v HD različici mislim,če potegnem z neta film ali serijo v HD obliki. Katere formate pa vse predvaja Xbox 360 a tudi z podnapisi in kako zgledajo podnapisi a so dost veliki?
Matheeew ::
Sicer se zelo ne spoznam na razne kodek zadeve pa vseeno...
Meni je normalno predvajal tudi HD. Uporabljam pa TVersity za streamanje iz računalnika na XboX 360.
Problem je predvsem v tem, da je večina HD filmov v .mkv formatu, kar pa ne gre čez Xbox. Tudi določene .avi datoteke mi ne bere (verjetno spet zaradi kodekov)...
Meni je normalno predvajal tudi HD. Uporabljam pa TVersity za streamanje iz računalnika na XboX 360.
Problem je predvsem v tem, da je večina HD filmov v .mkv formatu, kar pa ne gre čez Xbox. Tudi določene .avi datoteke mi ne bere (verjetno spet zaradi kodekov)...
XsenO ::
Uporabi PS3 media server. Prebavlja vse tudi integrirane podnapise v MKV file-u. Edino s pozabi na skakanje pri HD filinh.
1 + 1 = 1
Matheeew ::
Hmmm. Nisem prej pomislil. PS3 media server. Torej je to za Playstation ne za XBox 360
Ugovotovil po tem, ko sem downloadal in mi je javilo, da ne najde PS3 v omrežju.
Ugovotovil po tem, ko sem downloadal in mi je javilo, da ne najde PS3 v omrežju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Playstation 3 ali xbox 360 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 35359 (24554) | Pesimist |
» | DLNA in LG 42LE5500Oddelek: Omrežja in internet | 5237 (4457) | mcesarec |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4895 (3520) | mackon123 |
» | MKV 2 AVI? za XBOX 360Oddelek: Zvok in slika | 1255 (1200) | XsenO |
» | PlayStation 3 Slim tudi uradno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 13507 (9369) | Jst |