Forum » Pomoč in nasveti » ponovni zagon
ponovni zagon
neo987 ::
pozdravljeni,
danes sem po dolgem casu iz omare potegnil moj stari ragunalnik...za katerega je bil problem da se je neprestano ponovno zaganjal, odlocil sem se da ga danes probam ponovno spravit v delujoce stanje, vendar se je po formatiranju ze med instalacijo win zacenjal ponovno restartirati...ve kdo kaj bi lahko bilo narobe??
danes sem po dolgem casu iz omare potegnil moj stari ragunalnik...za katerega je bil problem da se je neprestano ponovno zaganjal, odlocil sem se da ga danes probam ponovno spravit v delujoce stanje, vendar se je po formatiranju ze med instalacijo win zacenjal ponovno restartirati...ve kdo kaj bi lahko bilo narobe??
neo987 ::
bom probal...imam v racunalniku se neke stare modem kartice bom vzel ven pa bo mogoce kaj slo...hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starejši računalnik občasno zmrzne.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2300 (1511) | Riff |
» | Računalnik se poslavlja - grafika fuč (ali kaj drugega)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1893 (1729) | Brias |
» | Po čiščenju grafe PC "ne dela" večOddelek: Pomoč in nasveti | 1125 (866) | Pšenični |
» | resen računalniški problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1375) | crayz43 |
» | Računalnik se prižge, slike ni...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2741 (2572) | lukanium |