» »

Medion brezžična povezava hofer

Medion brezžična povezava hofer

boko34 ::

Pozdravljeni.
V hoferju bodo začeli prodajati brezžično napravo za zvok in sliko. Zanima me, če bi delovala kot brezžična povezava iz pc na tv. Malo sem skeptičen, ker ne vidim priključkov, ki bi omogočali priklop pcja (grafične kartice).
Zanimam se pa zato, ker bi si rad pripeljal iptv na televizijo in s tem imel omogočen ogled vseh hd vsebin in zaklenjenih programov. Kaj pravite? Obstaja kakšna druga varianta, ki je cenovno primerljiva s tem?

Hvala in lp

Ted ::

Podobno zadevo sem kupil v Lidlu je in pogrnila na celi črti. Iz spodnjega nadstropja sem dobil nekaj slike s precej motnjami, namesto zvoka pa šum. Te zadeve so pomoje uporabne ko gre za tanke stene ali pa nekaj metersko razdaljo brez sten.
Mah...

boko34 ::

Glede sten ni panike, ker bo vse v istem prostoru. Zanimajo me predvsem priključki, če se bo dalo priklopiti PC s TV. Vsaj na njihovi strani tega ne morem razbrati.

matomato ::

Tudi sam se zanimam za isto stvar in tudi sam bi imel vse v istem prostoru. Je možno priklopiti S PC na TV? Bo delovalo? Obstaja mogoče kakšna alternativa?

KoMar- ::

To se uporablja za prenos analognega signala in nikakor ne za HD. Poglejte si priključke, ane...

rejven ::

no js sm za hec tole kupil, ker me je zanimal kaj lahko dobiš za 35EUR :). Zadeva dela bp. probal sem povezavo comp-tv, ki jo imam drugače prek kabla in je delala super. Dela tudi zvezda tv (podobno kot lastovka total...). Testiral sem tudi prek ene cca 40cm siroke stene. Sigurno mora delat tud navadna tv (cox) sam se nisem ubadal.
Če je zadeva dovolj močna za hd pa nisem sprobal ker nisem mel nobenga hd videa pri roki. Sigurno pa prenese naveden rečmo 480p digitaln signal...

Drugače pa mi je sama prodajalka v hoferju rekla, da lahko prinesem nazaj če nebo delovalo in mi bodo vrnili denar (ne dobropis). Tako, da zadeva je za moje pojme več kot vredna teh 35EUR izgubit pa itak nimate kaj če vam vrnejo denar. Kdor rabi in se mu neda vlečt kablov naj vzame po mojem mnenju.

misek ::

Tudi jaz sem jo kupil pred nekaj meseci in sem popolnoma nezadovoljen z njo. Sicer je nisem kupil s kakšnim posebnim namenom ampak v stilu "včasih se rabi". Kvaliteta slike je porazna in ni za nikakršno uporabo. Če si iz MB ti jo prodam za polovično ceno.

Ted ::

Čez strop meni ne potegne niti tale niti Lidlov komplet za 35 evrov. Oz. potegne ampak je zraven preveč motenj. Če je že slika za silo ok (med 20x prestavljanjem enot) je namesto zvoka šumenje. Očitno armiran beton slabše prenaša.
Mah...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

flat utp kabel 6a ali vsaj 5e

Oddelek: Pomoč in nasveti
394599 (3112) helo
»

Kateri kabel?

Oddelek: Kaj kupiti
283969 (3409) Bananovec
»

hdmi 20m

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
435462 (4135) LordTado
»

Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5523178 (14482) al3n
»

Media box (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5313763 (8417) bikec

Več podobnih tem