Forum » Programska oprema » Router NETGEAR WPN824 v2 - restore težava
Router NETGEAR WPN824 v2 - restore težava
DareKri ::
Živjo vsem!
Ima kdo podobno težavo?
Router mi preko privzetega brskalnika (Firefox Mozzila) pri "restore" konfiguracije javi napako v datoteki.
Če isti postopek izvedem preko IE pa "restore" naredi brez težav.
"Backup" konfiguracije sem ustvarjal preko obeh brskalnikov, tako da mi IE restavrira tudi config, ki sem ga kreiral z Mozzilo.
Glede na to, da težava ni ne vem kako velika (za "restore" pač uporabim IE) si le vzemite čas, dobrodošla pa bi bila vsaka informacija.
Malce sumim, da mi je to stvar zakuhal "TuneUp Utilities" vendar se mi trenutno ne da ponovno nalagati obeh OS (Windows 7-64bit in Windows XP, ki jih rabim zgolj zaradi našega "sodobnega" šolstva)
LP
Dare
Ima kdo podobno težavo?
Router mi preko privzetega brskalnika (Firefox Mozzila) pri "restore" konfiguracije javi napako v datoteki.
Če isti postopek izvedem preko IE pa "restore" naredi brez težav.
"Backup" konfiguracije sem ustvarjal preko obeh brskalnikov, tako da mi IE restavrira tudi config, ki sem ga kreiral z Mozzilo.
Glede na to, da težava ni ne vem kako velika (za "restore" pač uporabim IE) si le vzemite čas, dobrodošla pa bi bila vsaka informacija.
Malce sumim, da mi je to stvar zakuhal "TuneUp Utilities" vendar se mi trenutno ne da ponovno nalagati obeh OS (Windows 7-64bit in Windows XP, ki jih rabim zgolj zaradi našega "sodobnega" šolstva)
LP
Dare
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z grafično in SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 3291 (2697) | Rippy |
» | Odstranitev antivirus 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1574) | Wox |
» | Težave s Firefox 3.5Oddelek: Pomoč in nasveti | 2099 (1142) | Thunder wave |
» | Nadležno odpiranje IEOddelek: Programska oprema | 1811 (1553) | steev |
» | Internetne strani se ne naložijo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (1072) | boych |